Вицепремиерът и министър на регионалното развитие и благоустройството Гроздан Караджов

...
Вицепремиерът и министър на регионалното развитие и благоустройството Гроздан Караджов
Коментари Харесай

Гроздан Караджов назначи проверка по случая със служителя на БГ ТОЛ

Вицепремиерът и министър на районното развиване и благоустройството Гроздан Караджов разпореди бърза и цялостна инспекция по отношение на публикувания в медиите на чиновник на Националното тол ръководство.

„ Цял ден през днешния ден се пробвам да схвана по какъв начин и за какво се е стигнало до грозния случай с молдовския жител на Граничен контролно-пропусквателен пункт Дунав мост – Русе. И получавам комплицирани пояснения и невнятни оправдания.

Затова подредих бърза и цялостна инспекция освен на събитията към случката, само че и по кое време е получила Агенция „ Пътна инфраструктура “ сигнала и по какъв начин е реагирала “, написа в профила си във Facebook министъра.

Освен това той е изискал информация за общия брой платени пътни такси /винетки и тол/ и общия брой влезнали /товарни и леки/ коли през Граничен контролно-пропусквателен пункт Дунав мост-Русе от 1.01.2021 до 20.1.2021 година в това число.

„ Резултатите от инспекцията би трябвало да бъдат подготвени на 21.12.2021 година и незабавно ще бъдат оповестени обществено.

Като министър на районното развиване и благоустройството, който дава отговор и за АПИ, сервирам своите извинения на пострадалия, както и на всички, изгледали неприятните фрагменти “, написа в умозаключение Караджов.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР