Вицепремиерът и министър на отбраната Красимир Каракачанов заяви, че скандалът

...
Вицепремиерът и министър на отбраната Красимир Каракачанов заяви, че скандалът
Коментари Харесай

До понеделник Каракачанов внася Концепцията за ромите в МС

Вицепремиерът и министър на защитата Красимир Каракачанов съобщи, че абсурдът с жилищата не клати властта. На конференция за Концепцията за ромската интеграция, Каракачанов разгласи още, че тази седмица Вътрешна македонска революционна организация ще предложи законодателни промени, съгласно които хората, които не могат да си заплащат санкциите, да поставят обществено-полезен труд.

Вицепремиерът Красимир Каракачанов разяснява днешната оставка на заместник-енергийния министър Красимир Първанов.
Красимир Каракачанов, вицепремиер и министър на защитата: Поредната оставка не е раздрусала властта, тъй че мисля, че няма да разклати властта. - А дали Цветан Цветанов би трябвало да поеме политическа отговорност за абсурда с жилищата? Красимир Каракачанов, вицепремиер и министър на защитата: Дали би трябвало да поеме политическа отговорност, взема решение политическото управление на тази партия или самият той.
Каракачанов разгласи, че до дни внася в Парламента законопроект за обществено-полезния труд.
Красимир Каракачанов, вицепремиер и министър на защитата: Един обществено слаб ром прави дребно административно нарушавания, административно наказване - 200 лв. санкция, няма от кое място да ги заплати, няма благосъстоятелност, от обществената помощ не може да му вземеш и той безусловно на втория път схваща, че е безнаказан. Когато има сходни административни нарушавания или закононарушения и не може да се заплати санкцията, ще се поставя обществено-полезен труд.
Експерти поддържаха ограниченията за ограничение на обществените помощи, в случай че ромите не работят, а децата им не вървят на учебно заведение. Призоваха за трудовата им интеграция посредством обществени предприятия.
Иван Нейков, някогашен министър на труда и обществената политика: Той ще има подготовка, за сметка на това ще натрупа застрахователен стаж, ще се реши казусът с неговите здравни осигуровки.
Експерти по антитероризъм предизвестиха:
Христо Смоленов, специалист по антитероризъм: Гетата са разплодник на тероризъм, тъй като са обект на провокации. Някой с пари, с опиати, с влияние, с религиозни проповеди се пробва да трансформира тези хора във врагове на останалите.
Според Каракачанов, през последните 10 години България е вложила 1 милиарда лв. за интеграция на ромите, само че с нулев резултат. До понеделник той даде обещание да внесе Концепцията за ромите в Министерски съвет.
 Обсъждат тактиката на Каракачанов за интеграция на ромите Обсъждат тактиката на Каракачанов за интеграция на ромите
Мерките, които страната би трябвало да предприеме за справяне с казуса с ромската общественост е тематиката на среща на вицепремиера Красимир Каракачанов с общес...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР