Вицепремиерът и министър на околната среда и водите в оставка

...
Вицепремиерът и министър на околната среда и водите в оставка
Коментари Харесай

Борислав Сандов: Вървим към избори, ИТН се стреми към оригиналното си име - Няма такава държава

Вицепремиерът и министър на околната среда и водите в оставка Борислав Сандов от Демократична България разяснява в " Денят стартира " по Българска национална телевизия, че единствената опция, която вижда за продължение на настоящето ръководство в 47-ото Народно заседание, е разпад в групата на " ИТН ". По-вероятният вид обаче, са нови избори, посочи той.

" Единствената опция, която виждам, е разпад на групата на " ИТН ", която очевидно, като партия, се стреми към истинското си име - " Няма такава страна ", тъй като това е следващото държавно управление, което проваля. Единственият вид е разпад на тази група и или държавно управление на малцинството, с поддръжката на самостоятелни депутати, или държавно управление, подрепяно от самостоятелните депутати. Другият вид, по-вероятният - е нови избори, " посочи той.

Сандов добави, че политическата неустойчивост у нас слага европейските средства за България под риск. Той подсети, че част от парите по Плана за възобновяване се отключват след осъществени промени, а при неработещ парламент няма кой да реализира тези промени.

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в!

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР