Вицеадмирал Олексий Нейжпапа каза, че ходът на целия конфликт би

...
Вицеадмирал Олексий Нейжпапа каза, че ходът на целия конфликт би
Коментари Харесай

Украйна смята, че би воювала по-успешно, ако е можела отрано да поразява навътре в Русия

Вицеадмирал Олексий Нейжпапа сподели, че ходът на целия спор би бил доста друг, в случай че на украинските сили е било разрешено да употребяват западни муниции без ограничавания през цялото време, цитира думите му сътрудник на.

Обединеното кралство, Съединени американски щати и други съдружници се съгласиха да стартират да дават на Украйна ракети с по-голям обхват едвам предходната година.

Украинските сили са ги употребявали, с цел да поразяват цели в окупираните от Русия елементи на Украйна, само че не и надълбоко в съветска територия поради опасения от ескалация.

В обширното изявление за Скай нюз Олексий Нейжпапа сподели още, че неговият флот на драго сърце би поел ръководството на два английски военни кораба, които, съгласно известията, Кралският флот може би ще би трябвало да извади от приложимост по-рано заради дефицит на моряци на фона на рецесията с набиране на личен състав.

Въпреки лимитираните военноморски запаси, украинските въоръжени сили, подкрепяни от Обединеното кралство и други съдружници, организират интервенции в жанр " Давид против Голиат " против доста по-големия Черноморски флот на Русия във и към окупирания Крим, унищожавайки кораби, инфраструктура и даже извеждайки подводница отвън строя, разяснява Скай нюз.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР