Витоша Бистрица изненадващо победи Славия с 2:0 в двубой от

...
Витоша Бистрица изненадващо победи Славия с 2:0 в двубой от
Коментари Харесай

Витоша Бистрица отнесе неузнаваема Славия

 ЦСКА продължава напред в Лига Европа, Славия отпадна
Витоша Бистрица изненадващо победи Славия с 2:0 в дуел от третия кръг на Първа лига. В воин за " тигрите " се трансформира Даниел Кутев, който означи и двете попадения в мрежата на домакините. 

Ужасяващо слаби първи 45 минути записаха футболистите на Златомир Загорчич. " Белите " не демонстрираха безусловно нищо от футбола, на който станахме очевидци, както при присъединяване им в Лига Европа, по този начин и в първите два кръга на шампионата ни.

Треньорът на Славия Златомир Загорчич опита смяна в нападателен проект през втората част, откакто пусна в игра Момчил Цветанов и Цветелин Чунчуков, само че това не оказа позитивен резултат върху представянето на тима.

Цветанов можеше да вкара четири минути след влизането си на терена, само че негов удар от воле бе париран от бранител на Витоша и това на процедура бе всичко, което " белите " сътвориха в офанзива.

След този триумф, футболистите на Росен Кирилов заеха четвъртото място във краткотрайното класиране в Първа лига с актив от 6 точки (две победи и една загуба), до момента в който Славия е на 7-ата позиция с четири (равенство, победа и загуба).
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР