Витоша Бистрица е шампионът в Държавното републиканско първенство за ветерани.

...
Витоша Бистрица е шампионът в Държавното републиканско първенство за ветерани.
Коментари Харесай

"Витоша" стана шампион при ветераните, Бойко Борисов с хеттрик

" Витоша " Бистрица е първенецът в Държавното републиканско състезание за ветерани. Във финалния мач, против " Нефтохимик " в Стара Загора, " тигрите " победиха с 6:3. С хеттрик се отличи министър председателят Бойко Борисов.

Още в първите минути Борисов затрудни вратаря на " Нефтохимик " с директен свободен удар. В 16-ата минута засада анулира гола на Ники Божков. Пасът беше от премиера, в ролята на ляво крило. В 18-тата минута " Витоша " поведе с 1:0 посредством Светльо Петров, асистенция на Бойко Борисов. В 25-ата минута Петров вкара втория си гол в мача.

В 42-ата минута резултатът стана 3:0, с помощта на Денимир Паскалис. В 46-ата минута от дузпа във вратата на отбора от Бургас се разписа Борисов. Наказателният удар беше отсъден поради нарушаване против Ники Божков. В 48-ата минута резултатът стана 4:1. За символичните домакини се разписа Пламен Крумов.

В 65-ата минута греда попречи на Борисов да се разпише още веднъж. В 75-ата минута поради засада бе анулирано попадението на Господин Джамбазов от " Нефтохимик ". Минута по-късно министър председателят направи резултата на 5:2.

В края на мача Борисов оформи своя хетрик - 6:1, а за " Нефтохимик " се разписаха Милен Христов и Диян Петков.

Така срещата приключи при резултат 6:3 за " Витоша " Бистрица, а Борисов получи премия за голмайстор на шампионата.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР