Висшият търговски представител на ООН Ребека Гринспан се срещна с

...
Висшият търговски представител на ООН Ребека Гринспан се срещна с
Коментари Харесай

ООН преговаря за достъп на руските и украинските селскостопански продукти до пазарите

Висшият търговски представител на Организация на обединените нации Ребека Гринспан се срещна с съветски публични лица в Москва в понеделник за диалози, ориентирани към обезпечаване на " безконтролен достъп " до международните пазари на зърно и торове от Русия и Украйна , сподели представителят на Организация на обединените нации Стефан Дюжарик, представен от Ройтерс.

Заместник-генералният секретар по филантропичната помощ на Организация на обединените нации Мартин Грифитс също участва виртуално на срещите, сподели Дюжарик.

Генералният секретар на Организация на обединените нации Антонио Гутериш " продължава с решимостта си да улесни безпрепятствения достъп до международните пазари за хранителни артикули и торове, както от Украйна, по този начин и от Руската федерация ", сподели Дюжарик.

Той добави, че консултациите на Гринспан и Грифитс с Русия " се организират с тази цел ".

Организацията на обединените народи съобщи, че войната на Русия в Украйна е виновна за утежняване на международната хранителна рецесия. Украйна и Русия са огромни експортьори на зърно, а Москва също е и огромен снабдител на торове в международен мащаб.
 Организация на обединените нации: Близо 10 000 цивилни е умъртвила съветската войска в Украйна
Организация на обединените нации: Близо 10 000 цивилни е умъртвила съветската войска в Украйна

Близо 18 000 са ранени
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР