Висшият съд в Белград повдигна обвинение срещу 39-годишния Зоран Марянович

...
Висшият съд в Белград повдигна обвинение срещу 39-годишния Зоран Марянович
Коментари Харесай

Шок! Белградската певица Елена убита жестоко и мъчително от мъжа си пред очите на дъщеричката им

Висшият съд в Белград повдигна обвиняване против 39-годишния Зоран Марянович за това, че е умъртвил по изключително нечовечен и непосилен метод брачната половинка си – 33-годишната Елена. В непосредственост до мястото на закононарушението била и дребната им дъшеря, оповестява македонското издание „ Вечер “.

Експертиза е посочила, че певицата от столичния клуб „ Гранд “ е починала на мястото, където е била открита. Обвинението счита, че тя е убита от мъжа си, евентуално с железен предмет, с който й били нанесени осем удара.

Певицата е убита в канавка до пътя за Борча. Тя желала да избяга, само че Зоран тръгнал с щерка им след нея. Когато я настигнал, оставил момиченцето да стои, а той почнал да нанася удари по ръцете и главата на жена си. Удрял я по главата до момента в който се опитвала да избяга. Безжизненото й тяло е престояло минимум 6 часа във вода преди да бъде намерено от полицейски кучета.

ДНК на Зоран е била открита на ластика й за коса и по батерията от телефона й. Генетичният материал, обаче, може да и на някой различен от мъжете от семейство Марянович.

Криминалистите разкрили следи от кръв от Елена на задната седелка на мерцедеса на мъжа й, както и по пода и багажника. Има кръв и от самия Марянович.

В хода на следствието Маянович твърдял, че не е стъпвал на мястото на престъплението. За гибелта на Елена той може да лежи в пандиза 40 години. Вчера му беше повдигнати обвиняване във Висшия съд в Белград.

Изчезването на певицата е оповестено на 2 април 2016 година персонално от Зоран. Трупът й е открит 2 дни по-късно. През цялото време мъжът твърдял, че няма никаква връзка с закононарушението.

Редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР