Висшият представител на Римокатолическата църква в Светите земи кардинал Пиербатиста

...
Висшият представител на Римокатолическата църква в Светите земи кардинал Пиербатиста
Коментари Харесай

Католическият патриарх на Йерусалим иска да се размени срещу заложници на Хамас

Висшият представител на Римокатолическата черква в Светите земи кардинал Пиербатиста Пицабала сподели в понеделник, че ще предложи себе си в подмяна на израелските заложници на Хамас, в случай че това ще помогне да се върнат децата вкъщи, оповестява The Times of Israel.

Aко това може да докара до свободата на децата, няма проблем. Абсолютното ми предпочитание., е дал отговор той на заложен въпрос. 

Предложението му обаче е малко евентуално да бъде прегледано от " Хамас ", за която се счита, че държи към 199 заложници в Газа.
 199 заложници в тунелите си държи
199 заложници в тунелите си държи " Хамас "

По последни данни на израелските управляващи

Пицабала беше подложен на критика от Израел за първичния отговор на офанзивата на Хамас от християнските водачи в Йерусалим. В изказването на патриарсите не се загатва категорично офанзивата на Хамас, като се повтаря най-общо, че се осъжда всяко деяние, ориентирано против цивилни.

В неделя външният министър Ели Коен насочи мощен укор към Ватикана, като сподели на секретаря на Светия трон за връзките с страните Пол Галахър, че Израел " чака Ватикана да излезе с ясно и недвусмислено наказание на убийствените терористични дейности на терористите от Хамас, които наранява дами, деца и възрастни хора единствено поради обстоятелството, че са евреи и израелци.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР