Високоточно далекобойно оръжие с морско базиране е поразило пункта за

...
Високоточно далекобойно оръжие с морско базиране е поразило пункта за
Коментари Харесай

Калибрите в района на Одеса са унищожили повече от 200 морски пехотинци на 35-а бригада на ВСУ

Високоточно далекобойно оръжие с морско базиране е поразило пункта за краткотрайна дислокация на 35-та бригада морска пехота в село Дачное, Одеска област, където се образоват резервистите от въоръжените сили на Украйна, заяви представителят на съветското министерство на защитата генерал-лейтенант Игор Конашенков. на брифинг.

„ Унищожени са повече от 200 души персонален състав, както и над 10 единици военна техника непознато произвеждане.

" В резултат на удара с високоточно оръжие на съветските въздушно-космически сили по ракетно-артилерийския оръжеен склад на 14-та механизирана бригада на въоръжените сили на Украйна в обитаемо място Соледар на Донецката национална република (ДНР) 19 единици бронетанкова техника са унищожени, както и транспортни средства и до 40 националисти “, заяви телеграм каналът на съветското министерство на защитата.

„ В региона на село Усатово, Одеска област, високоточното оръжие на съветските Върховен касационен съд унищожи пусковата установка на американската ракетна система „ Харпун “.

" В рамките на контрабатарейната битка в региона на Курахово бяха изумени пет взвода от реактивни системи за залпов огън " Град " от 48-ма и 58-ма мотострелкови бригади, шест артилерийски взвода от гаубици Д-20 и девет артилерийски взвода от оръдия Д-30., Новомихайловка, Константиновка и Георгиевка в ДНР “, сподели Конашенков.

„ Оперативно-тактическата и армейската авиация, ракетните войски и артилерията поразиха за денонощие: седем командни пункта, в това число подразделения на 63-та механизирана и 61-ва пехотна бригади в регионите на обитаемоте места Явкино, Березнеговатое, Висунск, Калуга на Николаевска област, 128-а планинска десантна бригада в региона на Верхнекаменское ДНР, както и 92-ра механизирана бригада в региона на Должик на Харковска област. "

Унищожени са осем склада с ракетно-артилерийско оръжие и муниции в регионите на обитаемоте места Парасковиевка, Константиновка, Артемовска ДНР, Нововоронцовка, Херсонска област и Терноватое, Запорожка област, както и два склада с гориво на 54-та механизирана бригада на Въоръжените сили. на Украйна в Кураховския регион на ДНР.

Бойната авиация на съветските Върховен касационен съд във въздушен пердах унищожи два самолета на украинските Военновъздушни сили: един МиГ-29 в региона на село Снигиревка, Николаевска област и един Су-25 в региона на с. Доброполие, ДНР.

Руските системи за противовъздушна защита смъкнаха за денонощие четири украински безпилотни летателни апарата в регионите на обитаемоте места Благодатовка, Яворское, Харковска област, Зугрес на ДНР “, изброи представителят на Министерството на защитата.

„ Освен това в регионите на обитаемоте места Василенково, Харковска област, както и Новорайск, Красноселское, Степное, Тарас Шевченко, Херсонска област, бяха прехванати девет снаряда от реактивната система за залпов огън „ Ураган “.

Общо от началото на специфичната военна интервенция са унищожени: 259 самолета, 143 хеликоптера, 1572 безпилотни летателни апарата, 356 зенитно-ракетни комплекса, 4135 танка и други бойни бронирани машини, 760 бойни машини за залпов огън. реактивни системи, 3166 оръдия и минохвъргачки на полевата артилерия, както и 4410 единици специфична военна техника “, обобщиха от отбранителното ведомство.

Министерството на защитата заяви, че до 200 бойци на " Десен сектор* " са били унищожени при ракетна офанзива в региона на Запорожие.

Превод: СМ

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в уеб страницата www.pogled.info. Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР