Високопоставен руски пилот на хеликоптер, който е дезертирал в Украйна

...
Високопоставен руски пилот на хеликоптер, който е дезертирал в Украйна
Коментари Харесай

Руски пилот, дезертирал в Украйна, е открит мъртъв в Испания

Високопоставен съветски водач на хеликоптер, който е дезертирал в Украйна през 2023 година, е открит мъртъв в Испания предходната седмица, съгласно военното разузнаване на Украйна.

На 28-годишния Максим Кузминов е било позволено да замине за Испания, откакто се е предал на украинските управляващи, сподели Андрий Юсов, представител на военното разузнаване на Украйна, пред Financial Times.

Кузминов, който получи равностойността на 500 000 евро за пренасяне в Украйна през август предходната година, предложения някогашния си сътрудник да се причисли към него в Испания. Той беше открит мъртъв предходната седмица, тялото му надупчено с патрони покрай изгоряло транспортно средство, сподели Юсов.

Юсов отхвърли да разяснява по какъв начин или по кое време Кузминов - който по закон е съветски военнопленник - е напуснал за Испания.

Ръководителят на външното разузнаване на Русия Сергей Наришкин съобщи във вторник, че Кузминов е „ изменник и нарушител, който се трансформира в честен мъртвец сега, в който възнамерява мръсното си и ужа...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР