Висококвалифициран кадър от Университета в Кеймбридж се призна за виновен

...
Висококвалифициран кадър от Университета в Кеймбридж се призна за виновен
Коментари Харесай

Това е най-ужасяващото престъпление в историята на Великобритания! Няма да повярвате какво е сторил този педофил

Висококвалифициран кадър от Университета в Кеймбридж се призна за отговорен за 137 закононарушения, в това число изнудване на жертвите си. Мъжът претендирал от тях фотоси на корист със самите тях и ги споделял в тъмните глъбини на мрежата. Д-р Матю Фалдър, на 28 години, употребявал имена като " 666 демон " и " изверг ", защото през последните седем години той е унижил повече от 50 жертви онлайн, написа в. " Метро ". Мъжът се признал за отговорен за причиняване на полова употреба на деца, воайорство, правене и разпространяване на неприлични фотоси на деца и поощряване на изнасилването на 4-годишно дете. Геофизикът от Бирмингам подмамвал жертвите си, с цел да му изпратят свои голи фотоси. След това той заплашвал да ги популяризира, в случай че не му изпратят фотоси, на които злоупотребяват със себе си. После той все пак разпространявал фотосите, в това число такива с измъчвани бебета и деца. Той бе задържан на 21 юни тази година и от тази дата е арестуван.

Британската организация по престъпността разказва случая като най-ужасяващия, който в миналото е разследвал. Мат Сътън, основен проверяващ чиновник разкрива, че прокуратурата среща първия по рода си случай. " След 30 години правоприлагане в никакъв случай не съм срещал толкоз ужасяващо закононарушение, при което единствената цел на нарушителя е била да аргументи такава болежка и страдалчество. В този случай има повече от 50 жертви и аз ги приветствам за смелостта им, като ни оказват помощ да осъдим в действителност злия извършител ", споделя той.

Фалдър, който е израснал в богатата част от Чешир, е водил двойния живот, до момента в който е имал дългогодишна другарка, която срещнал по време на следването си в университета в Кеймбридж.

Баща му Стивън Фалдър съобщи пред " Скай Нюз ": " Това прекатурна живота ни с главата надолу. Дойде като цялостен потрес и фамилията ни е изцяло опустошено ".

Превод и редакция: БЛИЦ



Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР