Visa обяви, че професионалният футболист Златан Ибрахимович ще бъде новото

...
Visa обяви, че професионалният футболист Златан Ибрахимович ще бъде новото
Коментари Харесай

Златан Ибрахимович става лице на Visa за Световното първенство по футбол в Русия


Visa разгласи, че професионалният футболист Златан Ибрахимович ще бъде новото лице на световна маркетингова акция за идното Световното състезание по футбол в Русия. Като публична платежна система на FIFA, Visa, в съдействие с Ибрахимович, ще помогне на почитателите да не пропуснат нито един миг от играта през лятото.

„ Изключително горделив съм да работя с Visa - световния водач в разплащанията. Винаги се пробвам да бъда най-хубавият във футбола, тъй че партньорството с Visa въплъщава точно това, към което се стремя – да бъда най-хубавият ", сподели Златан Ибрахимович, първокласен състезател и лице на акцията на Visa за Световното състезание по футбол в Русия

Като един от най-награждаваните дейни футболисти в света Ибрахимович печели 33 титли в своята кариера, като играе за девет тима от Англия, Франция, Италия, Холандия, Испания, Швеция и Съединените щати. Ибрахимович е считан за един от най-хубавите нападатели и футболисти от своето потомство.

Ибрахимович е прочут освен със своите невероятни спортни умения, само че и със своя темперамент. Роден в Швеция в семейство на босненец и хърватка, тази футболна легенда е дипломат на Организация на обединените нации, притежател на бизнес, приказва пет езика и въплъщава световния темперамент на марката Visa и нейното необятно припознаване по света.

„ Винаги сме били осведомени с впечатляващите достижения на Ибрахимович, интернационалната му популярност и колоритната му персона. Във Visa сме разчувствани от опцията да си партнираме с него за разпространение на акцията ни за Световното състезание по футбол и продуктовата ни иновация, както и да се свържем с почитателите по света и да покажем още веднъж, че Visa е „ Навсякъде, където искаш да бъдеш “, съобщи Лин Бигър, основен шеф маркетинг и връзки на Visa.

Пътешествието на Visa и Златан Ибрахимович ще стартира през идващия месец. За да наблюдавате събитията, присъединете се към 31 млн. почитатели на Златан Ибрахимович в Instagram на @iamzlatanibrahimovic или посетете www.visa.com.

Visa Inc. е международен водач в цифровите разплащания. Нашата задача е да свързваме света посредством най новаторската, надеждна и сигурна мрежа за разплащания, като сътворяваме опция потребителите, бизнеса и стопанските системи да процъфтяват. Нашата съвременна световна мрежа за обработка на данни, VisaNet, подсигурява сигурни и надеждни разплащания в целия свят и може да обработва над 65 000 известия за преводи в секунда. Иновациите, които са непрекъснато във фокуса на компанията, са катализатор за бързия напредък на свързаната търговия през всяко едно устройство и са движещата мощ за постигането на фантазията за безкешово бъдеще за всеки, на всички места. В интервала на преход от аналогов към цифров свят Visa посвещава своята марка, артикули, хора, мрежа и обсег на преобразяването на бъдещето на търговията.
Източник: 3e-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР