ВИП задници заляха социалната мрежа Инстаграм като че ли тези

...
ВИП задници заляха социалната мрежа Инстаграм като че ли тези
Коментари Харесай

Горещо! Родните звезди масово си показаха дупетата

ВИП задници заляха обществената мрежа Инстаграм сякаш тези дни е бил празникът на женското дупе. Фолк певицата Камелия, снахата на Маги и Кремена Халваджиян – Алекс, футболната брачна половинка и гримьорка Евгения Джаферович, Мис България Маги Сидеров и плеймейтката Мартина Юрукова взеха решение да ни покажат какъв брой доста се гордеят със задните си елементи, като на някои от тях той им носи приходи, съобщи HotArena.

Камелия се появи по голо тяло и дупе на голяма веранда. Като цяло няма човек, който да не е изучил всяка дипла на Д-то й. Това е по този начин, тъй като чалга ветеранката има единствено три изтъркани трика, с които припомня за себе си: да захапе някогашните си работодатели от „ Пайнер “, да се въвлече в критикуване на някоя нейна колежка или да се пусне без облекла в нета. Фолк жанрът залязва, а на негово място се излюпиха под и малко над 20-годишни поп и R’n’B певици, които най-ефективно се котират на музикалния пазар и по нощните клубове.



А по какъв начин кльощавото и ръбато дупе на някогашната адреналинка Алекс попадна в нета? Съпругът й Бебо Халваджиян реши да го натресе там. В опит да покаже режисьорската си даровитост, той разгласява фамилен кадър, на който е дружно с жена си и детето им, и всички дружно са снимани в тил. Ултрачервеният бански на русокоската и височината й някак си насочват погледа на гледащия фотото най-много върху нея и прашката й. Едва тогава виждаме всички останали участници в фамилния портрет.


Футболната брачна половинка и гримьорка Евгения Джаферович най-сетне се почувства красива и секси и реши да го съобщи на целия свят. В момента тя и мъжът й Ваня са на сантиментална отмора в Камбоджа, като някогашният футболист на „ Берое “ е поел функционалностите и на неин персонален фотограф. Жени пуска фотоси по бански на пакост, като една от тях е фокусирана само върху дупето и бедрата й. Доста по-едричка е отпреди, само че пък се хвали, че формите си е постигнала посредством водене на здравословен живот.


Маги Желязкова, а по новому Маги Сидеров , също разгласява фотоси от плажа неуморно. Тя пък демонстрира резултатите от манията й, която я обвзе откогато се срещна с втория си брачен партньор Георги, да вае тяло на културистка.


Плеймейтката Мартина Юрукова също е в кюпа. Тя пък демонстрира напредъка на пластичната хирургия и показва новото й предопределение измежду дамите, нехаресващи естествените си дадености – че не става единствено за силиконови гърди, а и за напомпване на задници. Нейното „ Д “-ъ наподобява на изпълнена поръчка за дебело, само че пък без целулит дупе. Няма и помен от слабичката и нежна мацка, каквато беше в зората на безславната си плеймейтска кариера.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР