ВИП Брадър 2018 счупи рекордите за висок рейтинг през първата

...
ВИП Брадър 2018 счупи рекордите за висок рейтинг през първата
Коментари Харесай

Нора Недкова с нови разкрития за себе си: На 16 г. станах танцьорка и изкарвах най-големите хонорари в бранша!

„ ВИП Брадър 2018 ” счупи върховете за висок рейтинг през първата седмица след старта си, а заслуга за това има и Нора Недкова . Мис Плеймейт правеше такова шоу в Къщата, че всички камери и погледи бяха ориентирани към нея.

Престоят й в най-гледаното и одумвано риалити се оказа къс – единствено от 10 до 17 септември. В понеделник вечер тя напусна предаването с високо вдигната глава, а вторника прекара в релакс. Срядата пък отдели за среща с кореспондент на „ Уикенд ”, пред който разтвори необятно душата си, научи HotArena .

Нора е очаквала, че ще излезе първа, само че не съжалява за нищо, тъй като във всеки един миг е била себе си. Най-симпатичен съквартирант й станал Ваня Костова. Определя я като добросърдечен, благ и подкрепящ другите човек.

На въпроса за какво точно тя е станала жертва на острия език на Кулагин, Недкова отсече: „ Не мисля, че съм станала жертва на езика му. Ние двамата с Кулагин имаме предистория на разправията ни. Най-удобно беше да се стартира със скандал с мен и да се разгърне спорът “.

Според плеймейтката дребните кавги в къщата в никакъв случай няма да престанат – за това какъв брой ти е рошава косата и какво ти е облеклото. „ Докато има провокатори, ще има и хора, които да им се връзват. Ако всички в Къщата гледат отвисоко на нещата, напрежението ще намалее и даже може да изчезне. Когато съквартирантите са дребнави и се вторачват в себе си и в другите, разправиите няма да секнат “, безапелационна е тя.

А по какъв начин й е повлиял престоят й в къщата, русокоската съобщи, че се усеща изменена. „ Преди на закуска, обяд и вечеря си хапвах големи порции, а там се научих да разделям всичко, да запитвам другите дали желаят, да деля храната на две. Станах по-малко егоистка. Суетата към този момент не ме тормози. Разхождах си се без грим в Къщата, а преди да вляза си мислех, че това ще ми е проблем. Хубава съм си и без макиаж. Важното е човек да има самочувствие вътре в себе си. Външността е единствено една горна обвивка “.

Според Нора Папи Ханс ще завоюва формата, защото публиката адмирирала хора, които са забвни, позитивни и работят като умиротворители. „ На хората им би трябвало воин, а Константин играе тази роля “, отсича русокоската.

Недкова ще влага хонорара си от шоуто в частен бизнес. Споделя още пред изданието, че татко й я е подкрепил за влизането й в Брадъра, само че даже и поради нея не би си пуснал да гледа предаването. Той е бил част от политическия живот на България, а майка й е работила като кредитен контрольор. „ И двамата ми родители са с висше икономическо обучение. Като цяло са съществени хора, а аз малко съм като черната овца на фамилията. Но пък съм много артистична “, прибавя още Нора.

Била е на 2 години, когато двамата са се развели и не е схванала какво се случва. Блондинката има и сестра, която е с 6 години по-голяма от нея. Не са губили в никакъв случай връзка с татко си, защото живеят в един град.

Колкото до това какво мислят родителите й за присъединяване й в „ Мис Плеймейт “, тя отсече:

Просто не им оставих различен избор, с изключение на да са съгласни. Казах им, че би трябвало да вземам участие, че времето минава прекомерно бързо, че желая да направя нещо до момента в който съм млада, несемейна и мога да си разреша неточности “.

Много пошли неща съм правила, само че събличането ми за „ Плейбой ” не е едно от тях “, безапелационна е Нора на въпроса по какъв начин е склонила да смъкна облеклата за изданието. Тя дефинира и състезанието, и списанието, че сервират голотата по хубав метод. Иначе била срамежлива и в никакъв случай не е сваляла горнището си на банския даже на плажа.

В момента Нора няма гадже и изрично отхвърли слуховете, че е спала със Слави Трифонов и Христо Сираков. И двамата ги почита, поради това, което са постигнали всеки в своята сфера.

Първите любовни трепети Нора е изпитала на 13-14 година, само че не е бързала да се хвърля в леглото на момчетата. Колкото до това дали е подготвена за брак и дете, тя показа, че желае да ги има, само че след някоя друга година. Отрече да има други усъвършенствания, с изключение на хиалурон в устните, който скоро щяла да махне. Като свои дефекти дефинира, че приказва повече в сравнение с би трябвало и е доста нетърпелива. Но в избрани тези „ недостатъци “ работят в нейна изгода.

Смята, че в „ Черешката на тортата “ не се е изложила по никакъв метод, тъй като хората продължавали да я харесват. Употребила думата „ простолюдие “, във връзка на това каква храна са макароните с майонеза, тъй като я е чула от Кулагин и решила да я употребява.

На въпроса Как си е изкарала първите пари, Нора издаде: „ Като дете събрах всички свои играчки в кашон и ги продадох на улицата. Така си завоювах пари, с цел да не желая от родителите. На 16 година станах танцьорка и изкарвах доста положителни възнаграждения. Такива сега няма кой да вади. Танцувах в две заведения, с цел да имам постоянен приход и да си закупувам, каквото пожелая “. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР