Винаги трябва да знаете, ако си имате работа с мъж,

...
Винаги трябва да знаете, ако си имате работа с мъж,
Коментари Харесай

Вижте 8 признака, че мъжът ви шантажира

Винаги би трябвало да знаете, в случай че си имате работа с мъж, който ви шантажира или с други думи - върти ви на дребния си пръст и ви манипулира, както си пожелае. Ако към момента не знаете дефиницията на " операция " - това си е чиста проба психическо принуждение. Понякога е за положително, само че различен път, в действителност в множеството пъти, е за неприятно. Защото в случай че някой не ви приема такива, каквито сте и мисли, че сте играчка в човешки образ, тогава за какво въобще сте с него? Ето кои са 8-те признака, че сте в плен на шантаж:

1.През множеството време се чувствате депресирани и комплицирани
Когато сте жертва на операция, е напълно естествено способността ви да преценявате вярно обстановката и да имате лично мнение, да намалее фрапантно. Просто тъй като свиквате да приемате непознато мнение и по-силен темперамент да взима решения вместо вас. Стопили сте всички граници и се чувствате депресирани, тъй като непрекъснато търсите утвърждението на индивида, който си играе с вас.

2.Бившите му приятелки са или " чудовища ", или съвършените послушну дами
Дори и да не желаете да знаете нищо за някогашните гаджета на индивида, в който сте влюбени, вярвайте - за ваше положително е да знаете оптимално доста за тях. Първият сигнал, че си имате работа с манипулатор, е в случай че предходните му половинки са били от двете категории, които посочихме. Трябва да знаете, че вие ще попаднете или в първата, или във втората категория. Трети вид просто няма. Или най-малко не и в неговите показа. За него или сте добра, или сте неприятна.

3.Постоянно изпитвате виновност
Манипулаторът знае съвършено по какъв начин да изкриви действителността и да ви накара да смятате, че повредата е " във вашия тв приемник ". Всеки път, когато ще се опитате да споделите възприятията си и да го накарате да поговорите, той ще ви внуши, че просто желаете да спорите с него и да му се противопоставяте без причина.

4.Чувате погрешна информация за себе си от другите
Мъжът, който ви приготвя шантаж, е съвършената половинка в очите на другите и последното нещо, което биха си помислили приятелите му за него е, че е податлив да нанесе душевен контузии на обичаното си момиче. Но тъй като единствено той знае на какво е кадърен и се усеща виновен, ще се погрижи първо да построи облик за вас на не напълно съответен човек в очите на другите и ще употребява всичките ви недостатъци. След това ще чувате доста грешки за себе си от обкръжението му.

5.Двойните стандарти
Една от най-характерните черти на всеки мъж, занаятчия на шантажа, е способността му да ползва двойни стандарти, по отношение на вас. Не е изключено да чуете от него фрази от вида: " Ти би трябвало да ме слушаш, тъй като си жена ". Дори и да прозвучи като смешка от устата на този човек, знайте че в действителност го има вяра. Нали знаете израза " добре, че е шегата, с цел да си кажем истината "?

6.Един ден сте прелестна, а на идващия - няма да ставате за нищо
Изцяло в стила на манипулатора е да редува похвали с обиди. Например през днешния ден може да ви каже, че ви обича и че сте най-прекрасната жена на света и е същински късметлия да ви има. Утре пък ще ви каже, че се съмнява в възприятията си към вас, тъй като го дразните и надали в миналото ще се измененията. Обезценяването е психическа отбрана, която способства за запазването на вътрешния свят на шантажиста, тъй като в действителност той се усеща некадърен да се промени и нерешителен, че може да бъде обичан. За страдание, никоя жена не може да му вдъхне това доверие.

7.Той в никакъв случай не ви споделя проектите си
Същото се отнася и за възприятията и страстите, през които минава.Той постоянно ви слага пред приключен факт и даже не ви уведомява по какъв начин мисли да прекарате уикенда дружно. Постоянно имате възприятието, че изкопчвате принудително информация от него.

8.Ако не се хващате на провокациите му и отстоявате мнението си, той просто изчезва
Манипулаторът не обича мощните дами със лично мнение и себеуважение. Няма никакъв различен късмет да го задържите, в случай че не го боготворите.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР