Винаги става така… В момента, в който си купим телефон,

...
Винаги става така… В момента, в който си купим телефон,
Коментари Харесай

Най-добрите задаващи се смартфони: Да купуваме ли нов сега?

Винаги става така… В момента, в който си купим телефон, на пазара излиза нещо по-добро. Затова човек неизбежно се пита дали да се снабди с ново устройство в този момент или да изчака. За да ви помогнем при решаването на тази алтернатива, сме събрали на едно място най-хубавите смарт телефони, които се чакат през идните месеци.
Гугъл Pixel 3

Три нови смарт телефона се чакат от страна на Гугъл на 4 октомври 2018 година, като един от тях евентуално ще се ориентиран към ултрапремиум категорията, в която попада iPhone X.

Прочетете още: Как да изберем най-благоприятен смарт телефон

Устройствата носят кодовите имена Crosshatch, Albacore и Blueline. Сигурно е, че те ще работят под към момента необявената операционна система Android 9 P, евентуално ще са основани на 7-нанометровия чипсет Snapdragon 845 и ще оферират 18:9 pOLED екрани.
Huawei P11

Според слуховете китайците имат намерение да покажат новия си флагман през февруари, по време Световния мобилен конгрес (MWC 2018). Той ще е правоприемник на настоящия P10.

Както и Note 10 той евентуално ще е основан на процесора Kirin 970, за който от Huawei дават обещание 25 пъти по-висока продуктивност и 50 пъти по-добра енергоефективност.

Малко неща се чуват за този модел, само че съгласно наличните клюки той може да копира флагмана от серията Honor и да бъде лишен от 3,5 мм аудио жак.
LG G7

LG G6 (на снимката) е тук неотдавна, само че към този момент са налице клюки, касаещи неговия правоприемник.

Счита се, че компанията може да го показа още през януари по време на ревюто CES 2018 (9-12 януари). Това би му дали преднина пред конкуренцията, като Samsung Galaxy S9 да вземем за пример.

Според различен слух LG към този момент работи с Qualcomm и G7 може да се окаже първото устройство на пазара с новия процесор Snapdragon 845.
Nokia 9

Наследникът на Nokia 8 се чака да бъде негова усъвършенствана версия, с по-голям 5,7-инчов 18:9 екран и с спомагателни 2 GB RAM. Изтекли в мрежата изображения обаче демонстрират устройство с 16:9 екран…

Според тях смарт телефонът ще е оборудван с две задни камери. Не е ясно каква тъкмо ще е тяхната настройка, дали втората ще предлага оптично нарастване или ще е монохромна. По всяка възможност предната камера ще е с високо качество, имайки поради Bothie функционалността в Nokia 8, при която устройството снима по едно и също време напред и обратно, създавайки по цялостна картина на протичащото се към потребителя.
Samsung Galaxy S9 и S9+
Както и до момента новото потомство Gakaxy устройства ще претендира за короната на топ предложенията, работещи под Android. Новите модели евентуално ще са основани на процесорите Snapdragon 845 и/или Exynos 9810, като по-големият модел ще предлага двойна камера.

Възможно е също по този начин те да бъдат оборудвани с читател за пръстови отпечатъци, вграден в екрана.

Производителността сигурно ще бъде усъвършенствана и евентуално Samsung най-сетне ще мине границата от 4 GB RAM. Дизайът едва ли ще претърпи съществени промени… Същото се отнася и до цената.

1 2
Източник: pcworld.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР