Винаги сме вярвали, че животът в имението Плейбой е едно

...
Винаги сме вярвали, че животът в имението Плейбой е едно
Коментари Харесай

Плеймейтката Кариса Шанън: Всеки път, в който правих секс с Хю Хефнър, беше насилване...

Винаги сме вярвали, че животът в имението Плейбой е едно безспирно празненство. Но след гибелта на Хю Хефнър през 2017 година, започнаха да стават ясни някои тъмни обстоятелства за него и отношението му към дамите.

В последния епизод на документалния сериал " Тайните на Плейбой " Кариса Шанън, която излизаше с създателя на Плейбой, показа, че сексът с него е " като обезчестяване ".

Шанън и нейната сестра близначка Кристина Шанън стартират да се виждат с Хефнър, когато са на 18, а той на 83, появявайки се в последния сезон на риалити шоуто " Момичетата в съседство ". Въпреки че шоуто изобразява връзките им с магната като занимателни, странни и ексцентрични, в този момент сестрите споделят, че действителността е била надалеч по-различна.

Близначките Шанън работят в ресторант в жанр Hooters в Клиъруотър, Флорида, когато са потърсени да създадат пробна фотография за Плейбой. Снимките притеглят вниманието на Хефнър и тогавашната му другарка Холи Медисън. Кариса и Кристина Шанън са оповестени за плеймейтки през юли и август 2009 година, преди да бъдат поканени да се реалокират в Лос Анджелис и да живеят в имението на Плейбой с Хефнър.



Кариса Шанън споделя, че не е имала никаква визия какъв ще бъде животът с Хефнър, до момента в който през нощта на техния 19-ти рожден ден, тяхната колежка от " Момичета в съседство " Кендра Уилкинсън кани сестрите да пушат канабис в спалнята му, само че не се появява. Вместо това се появява " супер нервозен " Хефнър, който предлага на девойките хапчета, с които да се успокоят. Кариса споделя, че това ги е довело до най-пияното положение, в което в миналото са били.

Тя твърди, че Хефнър се е възползвал от обстановката като ги е насилил да вършат орален секс. " Никога преди не бяхме правили тройка дружно, в никакъв случай не бихме желали “, споделя Кристина Шанън в шоуто. Кариса прибавя: " И това беше нашият 19-ти рожден ден. Никога няма да забравим това. "

" Само си представете това, просто остарялата му ръка някак се тресе, когато допира гърдите ви ", добави тя. " Сякаш правиш секс с дядо си. " След като Хефнър заспива, близначките се отдръпват в стаята, в която са ги настанили.



" След тази нощ към този момент не усещах, че тялото ми е мое ", сподели Кристина Шанън и добави, че се усеща „ употребена, отвратена ". Кариса споделя, че тя и сестра й са се съгласили, че Хефнър " ще гори в пъкъла ", само че считат, че фантазиите им за кариера ще умрат, в случай че изоставен имението. С течение на времето сестрите споделят, че са почнали да пият повече, с цел да се оправят с безпокойството, което Хефнър им предизвиква. " Бяхме пияни всяка вечер... всяка вечер - с цел да се опитаме да се оправим с него ", споделя Кариса Шанън.

Най-лошият миг за Кариса Шанън идва, когато тя открива, че е бременна, до момента в който си прави кръвен тест преди пластична интервенция. " Получих позвъняване и чух: „ Хей, ти си бременна ", показа тя. " Казах си: " Кой различен знае за това?... Не се обаждайте на Хеф, не се обаждайте на никого, не желая никой да знае. "

" Не желаех той да желае да го имам. Не желаех да оставам още повече в този балон. Мисля, че това щеше да е метод той да ме управлява още повече, да ме държи на каишка ", споделя тя. " Чувствах се отвратена от тялото си ", продължи тя. " Чувствах, че в мен има нещо извънземно. Бях изнервена. Просто желаех да се завърши с това. Трябваше да го махна и го направих... ", споделя през сълзи Шанън.

" Всеки път, когато го върших с него, беше като нахлуване ", споделя Кариса за секса с Хефнър. " За мен това е като обезчестяване. Той се опитваше да ни управлява изцяло във всичко, тъй че съм щастлива, че направих аборт. "
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР