Винаги сме привлечени от тези хора, защото са чаровни и

...
Винаги сме привлечени от тези хора, защото са чаровни и
Коментари Харесай

Как да разпознаете енергийните вампири

Винаги сме привлечени от тези хора, тъй като са чаровни и забавни, само че след един ден с тях се усещаме ужасно изтощени. Често сходни връзки, без значение дали в съкровен или просто другарски аспект, не престават ужасно дълго, тъй като не разбираме, че те са тези, които ни изтискват безусловно.

Докато го разберем от време на време обаче е прекомерно късно. Вижте кои са признаците, че индивидът против вас е енергиен върколак.

Винаги вие сте отговорни за всичко

Дори и да се оплачете, търсейки поддръжка, в никакъв случай няма да получите съпричастност от енергийния върколак. Той постоянно ще ви набеди, без значение отговорни ли сте или не. И най-вероятно ще употребява всичко казано от вас против вас.
свързани новини28058на 21.06.2019
Вечната меланхолия и страдание

Животът му е драма и той е същинската многострадална Геновева. Всеки ваш опит да му се оплачете, да споделите нещо, търсейки съпричастност, приключва със промяна на функциите. Много постоянно връзките с тези хора се трансформират в " Болен здрав носи ". Енергийният върколак обожава да драматизира, да се жалва, да се депресира, да мрънка и хленчи за щяло и нещяло. Повечето ви срещи са такива, изтощителни и изсмукващи силата ви.

Най-обсебващият човек, който познавате

Това са хора, които ще седнат на един мирис разстояние до вас, обичат да се разхождат, хванати на разположение, взират се в очите ви, когато говорите, допират ви, ревизират ви, безусловно не можете да си поемете въздух от тях. Въобще по всякакъв начин навлизат в персоналното ви пространство до състояние, в което ви се желае да избягате и да се скриете.

Енергийните вампири обожават да приказват за себе си, те считат, че светът се върти към тях и всичко, което им се случва сигурно е повече от забавно за близките. Ето за какво бързат да споделят всичко, да се оплачат от всичко, да кажат всичко, което им се върти из главата, а вярвайте в главата им е кошер. Това е и повода енергийният върколак в никакъв случай да не чува това, което сте му споделили, в случай че изобщо сте съумели да вземете думата, написа " Актуално ".
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР