Винаги сме искали оставката на това правителство – няма управляващо

...
Винаги сме искали оставката на това правителство – няма управляващо
Коментари Харесай

Делян Добрев: Заради Кирил и Асен всяко дете днес ще трябва да изплаща по 40 хил. лв. заеми в бъдеще

Винаги сме желали оставката на това държавно управление – няма ръководещо болшинство, а кавги сред ръководещите. Този избор на съмнение е просрочен – ние сме в тежка инфлация – 18% за последния месец, над 20% за питателните артикули. Това не е превнесена инфлация поради войната в Украйна, а подбудена от неспособно ръководство. Това съобщи в стидното на Нова ТВ депутатът от ГЕРБ Делян Добрев. Според него още депутати ще изоставен партията на Слави Трифонов, въпросът е какъв брой ще напазаруват.

Правителството се провали поради корупция, несръчност и лобизъм. Хората обедняват, ние имаме галопираща инфлация. 3,80 е скъпото гориво, елементарния бензин е 3,40. А цената на петрола е същата както преди една година, само че цените по бензиностанциите са с лев нагоре. Къде отива този един лев, става дума за милиони корупция. Заради техните медиатори, платихме 100 милиона повече посредством цените на газа, добави Добрев.
Той е безапелационен, че с мандат на „ Продължаваме промяната “ няма да вземат участие в нов кабинет. Но в случай че може да се сътвори друго ръководство – ще го подкрепим. Нашата партия е като немска овчарка, която може да свърши работа, а от другата страна са Политическа партия като кученце Чихуахуа, което се държи в чантичка, сладичко, само че некомпетентно да лае. Страната е в тежка обстановка, изборите би трябвало да са последното решение, само че в случай че Политическа партия не съумеят да накупят нови депутати, то шансът за държавно управление е 10%. Падането на кабинета няма връзка с приемането на ремонта на бюджета, въпросът е до какъв брой този нов бюджет е логичен. Българите би трябвало да знаят, че поради Кирил и Асен всяко дете през днешния ден ще би трябвало да изплаща по 40 хиляди лева заеми в бъдеще, предизвести Добрев.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР