Винаги сме били против насилието, а и след като има

...
Винаги сме били против насилието, а и след като има
Коментари Харесай

7-те смъртни гряха на половинката

Винаги сме били срещу насилието, а и откакто има толкоз доста откачени хора, които считат, че тероризмът ще реши нещо, избираме да бъдем надалеч от всички типове спорове, с изключение на оня характерен миг, когато пораждат интелектуални разногласия към разреждането на ракията.

Мъжкият кодекс, а той е доста сериозна просвета, въпреки всичко разрешава случаи, в които можеш умерено да заличиш дразнителя като терминатор изпратен от Скайнет за Джон Конър.

Разбираме, че нито една жена не може да бъде съвършена - всички желаят да ги гушкат след секс - но постоянно сме подозирали, че има някои смъртни грехове, които в действителност удрят непосредствено върху виталните точки!

Ето някои от смъртните грехове, които разрешават екзекуция:

Изтрила е всичкото ти порно

Добре де, порното на един мъж в действителност е неприкосновено, то е събирано с такава обич и с цената на толкоз доста зрение, с цел да бъде заличено. Като се има поради какъв брой време сме чакали съветските пиъри да пуснат малко сийд за "Backdoor Sluts ", чак стартира да ни се къса сърцето. Дали Лиса Ан още веднъж ще ни проговори? Съмняваме се!

Виж повече тук:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР