Винаги ще го подкрепям. Много обичам и се гордея с

...
Винаги ще го подкрепям. Много обичам и се гордея с
Коментари Харесай

Бащата на Кирил Петков разкри пазарувал ли е депутати синът му

Винаги ще го поддържам. Много обичам и се гордея с него. Това съобщи Петко Петков бащата на Кирил Петков в ефира на Нова телевизия.

Единственото водещо за него са неговите правила. Той счита, че хора, които са ограбили страната са терористи, а с терористи не може да се договаря.

По думите му всички са му пречили, тъй като е имало зависимости, а министър председателят Петков е минал алените им линии.

Ако беше останал още време и до Гешев щеше да стигне. Той щеше да прави още и още. Задкулисието е необикновено, задкулисието сме и ние. Толкова доста другари ми се обадиха, трезвомислещи хора с молба да назначи моят наследник неговия на някоя позиция. Трябва да изкореним това мислене, стига към този момент калинки.

Изпитах едно оскърбление поради помията и плюенето. Българският народ е колеблив. За България е пагубно да има нови избори, той и по тази причина се съгласи да не е министър председател. Готов е да жертва всичко, с цел да има държавно управление. Той не купува депутати, а приказва с тях като с естествени хора, те не са получили и една стотинка от него. Кирил постоянно ми е казвал, че желае да опита, с цел да не съжалява един ден на плажа, че е могъл да опита, само че го е било боязън, безапелационен е Петков.

Ние сме другари. Когато ни се разминават мненията, постоянно поддържам неговото като споделям, че той е по-умен. Знам какво му е на душичката сега - не, тъй като няма да е министър председател, а тъй като хвърлиха България в една рецесия, сподели той.

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР