Винаги се връщам в годините назад, когато поех управлението на

...
Винаги се връщам в годините назад, когато поех управлението на
Коментари Харесай

Даниела Райчева, кандидат на ГЕРБ за кмет на „Нови Искър”: Районът привлича все по-млади хора

Винаги се връщам в годините обратно, когато поех ръководството на региона. Беше занемарено, осеяно с дупки и голям брой проблеми. Когато постъпих на кметското място имахме тъкмо начертан проект за развиване. Радвам се, че малко по малко изпълнявахме този проект. Това съобщи Даниела Райчева, претендент на ГЕРБ за кмет на регион „ Нови Искър” в студиото на Izbori.bg.

"В региона имаме две нови детски градини, като в този момент се построява още една, а тя ще е най-хубавата в цяла София. Преди в детските градини имаше течове и се веселя, че насочихме напъните си в тази посока ", сподели още тя.

"Преди 2-3 седмици приключихме строителството на състезателен салон. Тези неща са за всички хора в региона ", разяснява претендент на ГЕРБ за кмет на регион „ Нови Искър”.

"Още стои казусът с детски градини, само че има и хубава страна, че се раждат от ден на ден деца. Ще продължим да строим от ден на ден нови здания на детски градини ", добави Даниела Райчева.

"Районът притегля все по-млади хора със фамилии. Само в едно село в регион „ Нови Искър” се строят 7 нови къщи. Намираме се единствено на 10 км от София, а регионът се развива и е все по-привлекателен ", разяснява претендентът за областен кмет на ГЕРБ.

Райчева сподели още, че транспортното обслужване е един от целите в идващия мандат. Други цели са - построяването на огромна спортна зала, ремонт на вътрешнокварталните улици.

Кандидатът за кмет от ГЕРБ заяви, че канализацията в региона се усъвършенства непрекъснато. Тя разясни, че това е обвързвано с доста огромно финансиране и описа, че има проблем със притежатели все още.

"Надявам се, да изградим обаче канализация във всички обитаеми места и да не изгубим евросубсидиите ", съобщи Даниела Райчева.

Кандидат на ГЕРБ за кмет на регион „ Нови Искър” разяснява и сигурността в региона.

"Написала съм не един или два отчета до Министерство на вътрешните работи и министъра да се усилят полицейските екипи ", сподели Райчева и изясни, че желае във всяко обитаемо място да има полицейски контрольор.

Ако завоюва изборите, Даниела Райчева съобщи, че ще продължи да работи и няма време и ден да губи.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР