Винаги съм уважавал Путин. Винаги съм го считал за мъдър

...
Винаги съм уважавал Путин. Винаги съм го считал за мъдър
Коментари Харесай

Лех Валенса: Ако светът е единен, войната ще спре, защото Путин няма шанс, иначе светът ще бъде разрушен

Винаги съм уважавал Путин. Винаги съм го смятал за умен човек. Но това, което направи... не съм вярвал, че е кадърен на такова нещо. Вече съм прекомерно остарял. Ако бях по-млад, в този момент щях да съм в Украйна, с цел да оказвам помощ на Зеленски. Това съобщи в изявление за Нова тв Лех Валеса. 

Тази война наподобява по този начин все едно на едно и също игрище се играят два спорта - бокс и шах. Путин е този, който играе бокс, а всички останали - шах. Ако и ние стартираме да играем бокс, Путин ще бъде сплескан и той би трябвало да разбере това, разяснява още Валенса. 

Наложи се да живеем във времена на огромни промени. Все още има хора, които имат вяра в остарелия жанр. Ние би трябвало да преживеем това, което се случва през днешния ден и солидарно да изведем хората от войната, уточни той.

Проблемът е, че би трябвало да се угаворим с Путин по какъв начин да водим битката. Ако е както той предлага с танкове и ракети, тогава и ние би трябвало да насочим своите оръжия към него и той няма да има никакъв късмет, тъй като имаме доста по-голяма мощ. Питам се единствено за какво би трябвало да се умира. Затова предлагам да преминем към мъдростта, която би трябвало да я има в 21 век, а не да действаме като в Средновековието - с оръжия и танкове за решение на вмъпросите, уточни той.

Решаването на войната зависи от солидарността на останалата част от света. Ако сме солидарни и решителни, Путин ще би трябвало да заговори  на езика на дипломацията. Ако не сме единни, ще стигнем до такава степен, докъдето стигна Хитлер - да унищожи и завладее света, уточни той.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР