Винаги съм изразявал принципна позиция, особено към председателя на БСП.

...
Винаги съм изразявал принципна позиция, особено към председателя на БСП.
Коментари Харесай

Кметът на Перник: Напуснах БСП заради токсичността в партията

„ Винаги съм изразявал кардинална позиция, изключително към ръководителя на Българска социалистическа партия. Напуснах левицата поради влошената среда, непрекъснатата ненавист и лепенето на етикетите, поради токсичността в партията последните години. Среда, в която никой естествен човек няма да издържи. “

Това сподели кметът на Перник Станислав Владимиров. По думите му има капсулиране на управлението. Според него липсва и връзка със структурите и кметовете .

„ Липсва обединяване на левицата. Голяма млада генерация беше махната от партията с лека ръка, вложено е в тези хора “, разяснява Владимиров пред „ Българска национална телевизия “.

Припомняме ви, че огромна част от членовете на организацията на БСП-Перник напуснаха столетницата. От партията ги упрекнаха, че през последните години не са работили за Българска социалистическа партия, а за други партии. Около 50 членове от пернишката организация на Българска социалистическа партия напуснаха партията . Те бяха несъгласни с водената политика от управлението на партията.

Повод за решението е извършения конгрес, на който 14 души бяха изключени от партията. Според ръководителя на Общинския съвет на Българска социалистическа партия в Перник Стефан Кръстев те са несъгласни с грубите операции по време на конгреса и с неналичието на вътрешнопартийна народна власт .

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР