Винаги съм благодарна написа под поста си в Instagram латино

...
Винаги съм благодарна написа под поста си в Instagram латино
Коментари Харесай

Салма Хайек посрещна рождения си ден по бански

„ Винаги съм признателна ” написа под поста си в Instagram латино звездата  Салма Хайек. Актрисата, която е взела участие в над 60 кино лентата, театралничи по червен бански на моторна лодка на рождения си ден. Салма е във забележителна форма и не се колебае да го покаже танцувайки с лятна шапка и телефона си в ръка. „ Честит ми 56-ти рожден ден!!! ” написа под празничния си пост красивата  брюнетка. Съпругата на милиардера предприемач Франсоа-Анри Пино  /за който се омъжи през 2009 г./ изглежда горда от формата си и не се тормози да се снима без грим.

 
 Кой предложения Митрофанова на формалното честване на Съединението? 7 септ 2022 | Руският дипломат в България Елеонора Митрофанова се появи измежду формалните посетители на тържествената заря-проверка...               

Салма Хайек прекара празника си в  Италия  със брачна половинка си Пино и 14 годишната им щерка Валентина, макар че бе заета със фотосите по кино лентата, режисиран от.  Хайек назова Джоли един от най-хубавите режисьори, с които в миналото е работила. Двете се сближиха по време на фотосите във кино лентата на.

 
               

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР