Винаги, когато сте объркани относно дадена ситуация и търсите отговори, е

...
Винаги, когато сте объркани относно дадена ситуация и търсите отговори, е
Коментари Харесай

Седмичен ТАРО хороскоп за 15 - 21 април: кармата се задейства

Винаги, когато сте комплицирани по отношение на дадена обстановка и търсите отговори, е добра концепция да попитате картите Таро за насоки!  Независимо дали твърдо вярвате, че тези карти могат да ви покажат бъдещето или просто обичате този ритуал, вашият Таро хороскоп за седмицата от 8 до 14 април ще ви даде насоките, от които се нуждаете.

 Седмичен хороскоп за 15 - 21 април  Седмичен хороскоп за 15 - 21 април  Седмичен хороскоп за 15 - 21 април  Седмичен хороскоп за 15 - 21 април
Тестето Таро се състои от 78 карти, всяка от които е цялостна с безкрайни благоприятни условия.  Между провокиращите мисли облици на Таро и символиката, обвързвана с Големите и Малките Аркани, тези карти постоянно имат метод да хвърлят светлина върху нещо, което би трябвало да бъде доведено до вашето схващане.

Вярвате или не, Таро се употребява от хора, които идват от всякакви сфери на живота и следват различни системи от вярвания. Независимо дали виждате Таро като опция да се свържете с вашите духовни водачи или просто като инструмент за стимулиране на вашата вътрешен глас и взимане на решения, тази форма на гадаене е постоянно на ваше разположение.

И защото не всеки път имате време да извадите тестето, вашият седмичен Таро хороскоп може да бъде бърз източник на информация, когато имате потребност от нея!  И помнете, че бъдещето в никакъв случай не е несъмнено, тъй че мислете за гледането на карти Таро като късмет да разберете нещо от друг ъгъл и да помислите за неповторима опция, която не сте обмисляли преди.

Карта на седмицата

Справедливостта

 

Въпреки че всеки зодиакален знак получава своя лична карта Таро, ние също изтеглихме карта, която ще опише цялостната сила, която въздейства върху всеки знак от зодиака. И за тази седмица тази карта е знак, че кармата се задейства, тъй като се пада Справедливостта. 

За всяко деяние има идентична и противоположна реакция. И тази седмица някои положителни неща, които сте създали - и някои от неприятните - ще се върнат, с цел да ви възнаградят или да ви санкционират. Кармата не е по своята същина позитивна или негативна, само че разкрива следствията от нашите дейности. Понякога положителните неща се случват на неприятните хора и неприятните неща се случват на положителните хора. Но тази седмица Вселената ще се намеси и ще се увери, че тези, които са предизвикали зло, ще бъдат порицани, до момента в който тези, които са оставили позитивна диря в света, ще получат самопризнание. 

Ако търсите отговори по отношение на вашето минало, настояще и бъдеще, вашият седмичен хороскоп Таро ще ви помогне. Ето какво Вселената желае да знаете за настоящата си обстановка, съгласно вашата зодия:
 Седмичен ТАРО хороскоп за 15 - 21 април  Седмичен ТАРО хороскоп за 15 - 21 април  Седмичен ТАРО хороскоп за 15 - 21 април  Седмичен ТАРО хороскоп за 15 - 21 април
За още полезнa и любопитна информация, харесайте страницата нa Edna.bg във Facebook  , последвайте ни в Instagram  , намерете ни в TikTok  .
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР