Винаги е приятно да знаем, че мъжът, когото обичаме, тъгува

...
Винаги е приятно да знаем, че мъжът, когото обичаме, тъгува
Коментари Харесай

4 прости трикчета, с които ще го накараш още повече да те желае

Винаги е прелестно да знаем, че мъжът, който обичаме, тъгува по нас, когато не сме дружно. Именно това чувство ни кара да вършим неща, с които да се убедим, че той в действителност вижда нашето неявяване. Когато в действителност си влюбен в някой, нямаш самообладание да го видиш още веднъж. Мислила си си, че в случай че не се виждате известно време, той ще стане още по-мил и сензитивен, когато се видите, само че това не се е случило? Може би не правиш нещата както би трябвало, тъй като късата раздялата постоянно прави любовта по-силна. Вече си тествала всичко, само че към момента не си схванала дали в действителност му липсваш? Ето какво още би трябвало да направиш:

Винаги използвай позитивните трептения
Той несъмнено няма да тъгува по теб, в случай че всякога, когато сте дружно, си отрицателна и раздразнителна. Ако в действителност искаш да му липсваш, когато сте дружно, и двамата би трябвало да излъчвате позитивни трептения.

Накарай го да се смее колкото се може повече, дарявай го с усмивки, постарай се да направиш живота му по-лек. Така сега, в който изчезнеш от живота му даже за минута, той ще почувства пустотата, която си провокирала с отсъствието си и в действителност ще стартира да тъгува за теб. Всичко е доста просто – единствено би трябвало да се превърнеш в позитивния лъч светлина в живота му!

Позволи му да има свое персонално пространство
Колкото и доста да се обичате, колкото и съществени да са връзките ви, би трябвало да поддържате и развивате своята характерност. И двамата се нуждаете от малко време, което да прекарате сами със себе си. И в случай че той те е помолил за малко независимост и персонално пространство, никога не би трябвало да му го отказваш!

Не му се натрапвай
Когато му дадеш персонално пространство, не се опитвай с всички сили да правиш по този начин, че да тъгува по теб. Недей непрестанно да го засипваш със известията, не го тагвай за щяло и нещяло в постовете си във Facebook, не му пращай свои фотоси! Това няма да го накара да скучае по теб! Единственият метод, по който в действителност ще започнеш да му липсваш, е като изчезнеш за малко от живота му.

Не избързвайте с нещата
Да му дадеш всичко незабавно е най-ефективния метод да го накараш да мисли, че има цялата власт във връзката ви. В никакъв случай не допускай тази неточност! Накарай го да притегли вниманието ти и да завоюва любовта ти. Колкото по-малко му даваш, толкоз повече ще желае. Просто резервира салдото.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР