Винаги е полезен вот на недоверие, това е политически знак,

...
Винаги е полезен вот на недоверие, това е политически знак,
Коментари Харесай

Йотова остроумничи: Винаги е полезен вот на недоверие, могат да се осветлят някои тъмни въпроси

Винаги е потребен избор на съмнение, това е политически знак, че огромното болшинство явно в Народно събрание не е уверено в решенията на по-малкото болшинство, нито в ограниченията, които предлага държавно управление. Toва сподели вицепрезидентът Илияна Йотова преди началото на полемиката „ Готови за бъдещето? Демографската картина – цената на неравенствата “, който се организира в Мол „ Парадайс “.
По думите й териториалните проекти, които изпратиха в Брюксел, не дават отговор на механизма за взаимен преход.
„ А откакто не дават отговор в най-важната си част – т.е. вероятността и всички обществени нужди, които стоят пред хората и които би трябвало да бъдат обезпечени, то няма никакво никакво значение. Да не приказваме, че следствие ще бъде обезлюдаването на районите по Старозагорско, Кюстендилско, Пернишко “, написа 24 часа.
Вицепрезидентът добави, че не вижда решение във връзка с митинга енергетиците. „ Още повече че аз съм черноглед за това, че могат да бъдат предоговорени тези проекти “, сподели още тя.
„ Винаги е потребен избор на съмнение – без значение от крайното гласоподаване и крайните резултатите. Аз доста се надявам, че ще бъде направена една съдържателна полемика. Че с изключение на рецензиите, ще има и оферти по какъв начин да се позволи тази рецесия. Както и да се осветлят някои много останали тъмни въпроси, на които не получихме отговор от страна на държавното управление “, заключи Йотова.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР