Винаги е интересно, когато имаме възможност да надникнем в домовете

...
Винаги е интересно, когато имаме възможност да надникнем в домовете
Коментари Харесай

УАУ! В този уникален дом ли живее сексапилната Марешка?

Винаги е забавно, когато имаме опция да надникнем в домовете на известните и богатите. Истината е, че това се случва много рядко, тъй като родните звезди крият къщите си, което е изцяло обяснимо.

Марешка Бардем е от хубавиците, които рядко разкриват детайлности за себе си, само че в този момент показа много забавни снимки в Instagram. На фотосите Марешка театралничи в супер изтънчен хол, а почитателите се питат едно - тук ли живее Марешка? От местоположението излиза наяве, че фотосите са правени в София, само че е мъчно да се удостовери, че става дума за жилището, в което живее скандалната хубавица.

Виж още: Симеон от " Игри на волята " се похвали - има си нова другарка! Коя е красивата брюнетка до него? 

На фотосите Марешка театралничи пред доста красива елха, която е ситуирана до пиано, върху което са разпожени фотоси и разнообразни украшения. Възможно е Бардем да е била на посетители на непосредствен другар, тъй като хубавицата качва много фотоси от разнообразни жилища. Ако жилището от горната фотография обаче се окаже нейно, то Марешка има много изтънчен жанр.

Към коледните си фотоси Марешка е споделила много мъдри думи. " Когато идват зимните празници, всякога това ми припомня на това, че годините минават и с изключение на да стареем, и да помъдряваме - нямаме различен избор. Ако би трябвало да предпочитам сред това да съм млада и глупава, и по-зряла и мъдра - постоянно ще избера второто ", написа хубавицата от " Игри на волята ".

Виж още: Вели Отвертката - най-скандалната родна порно звезда, която сбъдва всевъзможни стремежи

Наскоро Марешка провокира вниманието към себе си с думи, които са несъмнено провокативни. В Instagram хубавицата показа откъс, който не е неин, само че явно е изцяло съгласна с написаното. " Аз не диря нищо у мъжа. Аз даже не диря мъж, само че в случай че той ме откри и реши, че ме желае, то дано той умира за мен. Иначе не ми е необходим ", гласят думите, които е споделила Марешка на стори в Instagram.

Не знаем дали е получила реакции и известия от навити почитатели, само че несъмнено е поръчка, че Бардем не е от лесните девойки.

Изображение: https://www.instagram.com/mareshka.quinn/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР