Виляреал надви Барселона с 5:3 като гост в зрелищен мач

...
Виляреал надви Барселона с 5:3 като гост в зрелищен мач
Коментари Харесай

Виляреал наказа Барселона в осемголово шоу

Виляреал надделя Барселона с 5:3 като посетител в зрелищен мач от 22-ия кръг на Ла Лига. Жълтата подводница стигна до триумфа в добавеното време на мача с два късни гола.

Поражението прекъсна серия от три следващи победи за Барселона в Ла Лига. Така каталунците остават трети на 10 точки от водача. Виляреал пък се върна на победния път след серия от три мача без триумф. Тимът остава 14-и с 23 точки.

Гостите поведоха на олимпийския стадион в Барселона с гол на Жерард Морено в 41-ата минута. Илиас Акомаш повиши на 0:2 в 54-ата минута. Барса обаче обърна резултата в своя изгода единствено за 11минути. Илкай Гюндоган в 60-ата и Педри в 68-ата направиха 2:2. А за 3:2 Ерик Байи си означи автогол в 71-ата минута.

Виляреал обаче не се съобщи и изравни за 3:3 в 84-а минута с попадение на Гонсало Гедеш. Той вкара след асистенция на Александър Сьорлот за първи път за новия си отбор.

В последната минута реферът отсъди дузпа за Барселона за игра с ръка в наказателното поле. След ревизиране на обстановката с ВАР обаче Хосе Мунуера анулира решението си.

Барса продължи да натиска в търсене на надвит гол, само че получи два гола на контраофанзива. Норвежецът Сьорлот прати топката в мрежата за 4:3 в интерес на гостите в 99-ата минута. Три по-късно Гедеш изведе Хосе Луис Моралес за 3:5.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР