Вилнеещите плъхове в популярния Макдоналдс са почти ежедневно“ явление, според

...
Вилнеещите плъхове в популярния Макдоналдс са почти ежедневно“ явление, според
Коментари Харесай

Популярният Макдоналдс е измъчван от „нашествие от плъхове“ — и нищо не се прави: персонал

Вилнеещите плъхове в известния Макдоналдс са „ съвсем всекидневно “ събитие, съгласно недоволния личен състав, който твърди, че нищо не се прави за ограничение казусът.

Служителите оповестиха за магазина на Hindley Street, Аделаида, на профсъюз, само че когато представител отиде да изследва казуса, те бяха отхвърлени от управлението.

Плъховете не са единственият проблем, за който личният състав оповестява, с падащи таванни плочки и течащ покрив също в смущаващия лист за рап, оповестяват.

Снимките, изпратени до вестника, демонстрират плъх, който тича през ресторанта и яде нещо, което наподобява като парче сирене, до момента в който друга фотография демонстрира торба с кифлички за бургери, нахапани от гризачи.

Един служащ сподели, че плъховете са забелязвани „ съвсем всеки ден “ в продължение на към шест седмици, само че „ нищо не е направено “.

Представител на Асоциацията на чиновниците в магазините, дистрибуторите и съдружниците (SDA) посети ресторанта на Hindley Street, откакто получи недоволства, само че не...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР