Виктория Петрова отново се опитва да бъде щастлива с нов

...
Виктория Петрова отново се опитва да бъде щастлива с нов
Коментари Харесай

След раздялата с Красен Кралев Виктория Петрова се влюби в бизнесмен


Виктория Петрова още веднъж се пробва да бъде щастлива с нов мъж. От към месец водещата на новините по bTV излиза със състоятелен предприемач, научи „ Уикенд ". Мъжът е добре комплициран и с няколко години по-голям от нея. Красавицата се срещнала с господина към своя рожден ден, който бе на 30 август. В началото звездата на bTV подходила с съмнение и единствено другарски с мъжа, само че той съумял да я завоюва с непримиримост и с това, че не се отказал да я ухажва.

Богаташът постоянно ѝ подарявал обилни и красиви букети, като от време на време ги изпращал в малкия екран, разкриват нейни сътрудници. Виктория сияела от благополучие, само че към момента се тормозила дали това няма да е следващото ѝ отчаяние.

До момента тя все не съумява да случи на подобаващ мъж. Както е известно, красивата журналистка има един провален брак с оператора Добромир Иванов, който ѝ изневери и двамата без време ce разведоха. След това Петрова се залюби с плейбоя Петър Бакърджиев, само че и той я изостави поради миската Гергана Гунчева, която го подари с двама синове. След него амбициозната варненка имаше няколко по-кратки афери с мъже, които не са известни, само че всичките неизбежно завършваха с разлъка. После хубавицата се залюби с някогашния състезателен министър ОТ ГЕРБ - Красен Кралев.

Двамата бяха дружно 6 години, като от време на време се носеха клюки за разлъка и бебета, само че в последна сметка предишното лято политикът я заряза. Той се раздели с Виктория поради моделката Петя Велкова, която удостовери, че е с него към този момент повече от година и половина.

„ Заедно сме, по този начин е ", сбито сподели Велкова.

Петя е единствено на 36 години, само че се подвизава в медиите от към 20 лета. Нейната кариера стартира като модел, а по-късно стана известна в " Голата истина в 600 секунди " - първите в Европа вести на голо, които сензационно се излъчваха по кабелната телевизия МСАТ. Разкрепостената мацка информираше за най-важните новини от деня, като последователно се лишаваше от елементи от облеклото си и най-после оставаше дибидюс. Голите вести вървяха на гърба на „ Шоуто на Слави " по bTV и бяха в люта конкуренция за рейтинг. След прекъсването на „ горещите " вести Велкова стана пиар, по-късно бранд управител, бизнесдама, а последното ѝ занятие е политиката. Миналата година тя изненадващо се кандидатира за депутат от „ Изправи се, БГ ”.

Днес Петя Велкова се любува на любовта си с Красен Кралев, който съумя да отмъкне от Виктория Петрова. Новинарката от bTV дълго страдаше за някогашния политик, само че наподобява, към този момент е съумяла да го не помни и се надява, че най-сетне е разкрила любовта в лицето на сегашния си любим.

 

 
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР