Виктория Георгиева представи своя коледен кавър – Come Out And

...
Виктория Георгиева представи своя коледен кавър – Come Out And
Коментари Харесай

Виктория с коледен кавър на Били Айлиш

Виктория Георгиева показа своя коледен кавър – „ Come Out And Play “ на сензацията Били Айлиш. Новият клип на надарената българка, която ще ни показа на Евровизия 2020, е отдаден на идеята за осиновяване на бездомни животни. Във видеото Виктория е заобиколена от кучета, които към този момент са намерили семейство с любящи стопани.

Виктория споделя за плана: „ Много обичам моите животни - имам пет кучета, два заека и един папагал. Всичките ми кучета са осиновени и това е идея, близка до сърцето ми. С този план желая да привлека вниманието към проблемите с бездомните животни, както и да благодаря на всички невероятни хора, които отделят от времето си, с цел да оказват помощ. “

Едно от кучетата на Виктория е осиновено от приюта на „ Animal Rescue Sofia “, намерила нови домове на над 8000 животни. Надя Станчева от организацията споделя: „ Виктория е същински другар и човек с огромно сърце. Тя ни предложи помощ и ние високо оценяваме този жест. Вярваме, че когато младите и надарените дават сходен образец, бъдещето ще е по-добро. Надяваме се, че с помощта ѝ ще намерим доста нови съидейници. “

Режисьор на видеото е Виктория Караколева, а оператор е Росен Савков. Оригиналната ария е на номинираната за 4 „ Грамита “ Били Айлиш и брат й Финиъс О`Конъл.

Виктория Георгиева е от Варна. Участвала е в четвъртото издание на шоуто за гении „ X-Factor България “, където доближава до топ 5. След това стартира независима кариера и издава няколко песни за „ Monte Music “. От пролетта на 2018-а е самостоятелен актьор и пуска два сингъла – „ Странни времена “ и „ I Wanna Know “, като вторият е продуциран в Лос Анджелис от екипа, работил със Зейн Малик и други одобрени актьори. Същият план е определен измежду 500-те претенденти на испанския фестивал „ Melboss Open “ в Мадрид. Това я прави първият източноевропейски актьор на сходно влиятелно събитие. През лятото на 2018-а приключва летния курс на университета Бъркли във Валенсия. През ноември 2019-а е определена да показва България на Евровизия 2020 в Ротердам. Песента ѝ ще бъде показана при започване на март.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР