Виктория е въздушен акробат, добър плувец и бивша гимнастичка. Най-екстремното

...
Виктория е въздушен акробат, добър плувец и бивша гимнастичка. Най-екстремното
Коментари Харесай

Виктория: За мен най-слабият играч в ТОП 8 е Виолета

Виктория е въздушен акробат, добър плувец и някогашна гимнастичка. Най-екстремното нещо в живота ѝ е да виси от мост на въздушни воали - мостът е бил висок 10 метра. Участва в кастинг борба против Михаела и макар, че загуби, влезе в сезон 5 поради забележителното си показване на Арената.

Тя отпадна на крачка от финалите след многокомпонентна и оспорвана борба от Михаил, само че това не пречупи духа й. Ето какво описа след присъединяване си в риалити формата:

ВЪПРОС: Кой беше най-големият изменник в Игри на волята?

ОТГОВОР: Оууу, чакай, чакай, чакай. Това са такива въпроси. Чакай, че ми е мъчно да кажа. Най-големият изменник от племето на Старейшините в този момент е при Гладиаторите. Той е Мартин, просто тъй като той играеше с прекалено много хора и с всички тези хора си стискаше ръцете и им споделяше, че играят дружно.

ВЪПРОС: Кой е най-слабият състезател, който към момента е в играта?

ОТГОВОР: За мен най-слабият състезател в ТОП 8 е Виолета. Тя има травми, на повече години е, движи се по-бавно, за разлика от Дунев, на който не му личат толкоз доста годините. И очевидно Чистилището и тези травми ѝ пречат да бъде на това равнище, на което би трябвало да бъдат финалистите.

ВЪПРОС: Ходила ли си без долни дрехи на борба?

ОТГОВОР: Не, това ще е скучно... Не съм ходила.

ВЪПРОС: Кой е най-засрамващият ти любовен миг?

ОТГОВОР: Хахахах, сетих се. Най-засрамващ любовен миг ми е било (смее се), може би, когато съм била с някого и брат ми влиза в стаята. Е, нищо не вижда. Вижда един пашкул, дето се е сгушил да не го видят. (смее се) Ужас. Ами, случката завърши, когато брат ми седна на леглото и даже не излезе от стаята. Седеше си, той дори искаше да дръпне одеялото. И ние седим и... “Да не си посмял да го дръпнеш ”.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР