Виктория Бекъм говори за първи път за предполагаемата афера на

...
Виктория Бекъм говори за първи път за предполагаемата афера на
Коментари Харесай

Беше истински кошмар“: Виктория Бекъм с подробности за предполагаемата афера на Дейвид

Виктория Бекъм приказва за първи път за хипотетичната спекулация на брачна половинка си Дейвид с някогашната му персонална асистентка Ребека Лоос, като съобщи: " Това беше най-нещастното нещо, което съм преживявала през живота си. "

Тя разказва следствията от изказванията като " най-трудния интервал " от брака си с някогашната футболна звезда в новата документална поредност.

Victoria described it as the " hardest period " of their marriage
— NME (@NME)
В поредицата от четири елементи, озаглавена " Бекъм ", трансформиралата се в дизайнерка Виктория споделя за хипотетичната невярност, за която се твърди, че се е случила през 2003 година, до момента в който той е играл за Реал Мадрид.

Двойката, която се ожени през 1999 година и има четири деца, постоянно е отричала изказванията.

Според The Sun, в фрагменти от документалния филм, споделени с вестника, Виктория споделя по какъв начин обвиняванията са повлияли на връзката им.

Victoria and David Beckham break silence on 2003 cheating rumors: ‘It was a nightmare’
— New York Post (@nypost)
" Беше призрачен сън. Това беше най-трудният интервал, тъй като имах възприятието, че светът е против нас ", споделя тя. " Работата е там, че в случай че би трябвало да съм изцяло почтена, ние бяхме един против различен. И това е тъжно. Дори не мога да стартира да ви описвам какъв брой мъчно беше и по какъв начин ми се отрази. Беше същински призрачен сън. Беше безспорен цирк - а всички обичат, когато циркът идва в града, нали? Освен в случай че не участваш в него. "

Когато 49-годишната жена е запитана дали е " възмутена " от брачна половинка си, тя дава отговор: " Ако би трябвало да съм изцяло почтена, да. Това беше най-нещастното, което съм изпитвала през целия си живот ".

Според вестника в документалния филм не се загатва името на дамата, с която някогашният капитан на Англия и звезда на " Манчестър Юнайтед " е упрекнат, че е имал спекулация.

David Beckham, a former professional soccer player who met wife and pop star Victoria Beckham at the height of their fame, offers Taylor Swift advice about dating fellow celebrities in the spotlight.
— AP Entertainment (@APEntertainment)
48-годишният Дейвид също преглежда обвиняванията, като споделя: " Имаше някои ужасни истории, с които ми беше мъчно да се оправя. За първи път аз и Виктория бяхме подложени на подобен напън в брака ни. "
 Ребека Лоос, хипотетичната държанка на Бекъм
На премиерата на документалния филм в центъра на Лондон, във вторник вечерта, към двойката се причислиха и децата им. Те позираха за фотоси дружно с децата си - Бруклин, Ромео, Круз и Харпър, както и с приятелката на Ромео - Миа Реган, и брачната половинка на Бруклин - Никола Пелц.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР