Виктор Ковачев, един от най-харесваните участници в петия сезон на

...
Виктор Ковачев, един от най-харесваните участници в петия сезон на
Коментари Харесай

Един от любимците на публиката се раздели с Hell’s Kitchen

Виктор Ковачев, един от най-харесваните участници в петия сезон на Hell’s Kitchen България, е следващият изпъден от Кухнята на Ада. Варненецът очарова феновете и своите съперници в шоуто с възприятието си за комизъм. Той е един от участниците без огромен професионален опит в кухнята и това си пролича по време на вечерната резервация. Виктор трябваше да води аления тим, само че редица неприятни решения остави гостите в ресторанта гладни. Шеф Ангелов беше безапелационен, че отговорността е негова и той напусна шоуто броени седмици преди финала.

Синият тим, от своя страна, блесна с добра организация и издаде всичките си поръчки. Станислав, Васил, Цанко и Асен са участниците с най-големи упоритости в шоуто и постоянно егото им основава спорове. Въпреки това, те съумяха да заровят томахавката и да нахранят всички свои посетители, в това число и специфичните – най-титулуваните състезателки по бокс в България. ВИП гостите на алените от хитовия сериал на NOVA “Много мой човек “ обаче останаха гладни.

Следващата седмица кулинарите ще се впуснат в нова поредност от провокации. Те ще би трябвало да чистят и готвят шаран, а звездните участници ще се изправят против изгубилия тим във великденска борба. Кухнята ще бъде огряна от доста празнични танци и смях, само че насладата няма да трае дълго. В края на всеки от епизодите минимум един от участниците ще напусне Кухнята на Ада.

Гледайте идващите епизоди на Hell’s Kitchen България в понеделник и вторник, 17-и и 18-и април, от 20:00 часа по NOVA.

Актуални вести може да откриете в уеб страницата на , ,  и  профил на предаването.
 Hells Kitchen NOVA
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР