Виктор Димчев Снимка: фейсбукВиктор Димчев, фейсбукАнтони Тренчев е учил в

...
Виктор Димчев Снимка: фейсбукВиктор Димчев, фейсбукАнтони Тренчев е учил в
Коментари Харесай

Такива са успешните шарлатани – добре облечени, с отлично образование, потекло, опит, качества и възможности

  Виктор Димчев Снимка: фейсбук
Виктор Димчев, фейсбук

Антони Тренчев е учил в един куп влиятелни български и западни образователни заведения – Американския лицей в София, Кингс колидж в Лондон, университета Хумболт. Образован, хубав, млад, образован.
Настимир Ананиев е учил в Ирландия, Американския университет в Благоевград, участник в основаването на няколко партии, плюс една общоевропейска. Грамотен, пробивен, надарен.
Константин Кръстев е магистър по стопанска система от СУ, сполучлив български управител. Създател на една от най-големите платформи за помощ на хора в потребност – Хелпкарма. Стилен, деликатен, рационален.
Георги Шулев е наследник на царски вицепремиер и някогашен обществен министър. Завършил е бизнес администрация и магистратура в влиятелни западни университети. С богат опит в интернационалните компании. Находчив, неотразим, готин.
Такива са сполучливите шарлатани – добре облечени, с чудесно обучение, родословие, опит, качества и благоприятни условия.
Но са избрали да са шарлатани.
Да си приключил непознат университет и да си имал сполучлива кариера в интернационална компания не може да те избави от това да си лъжец, комуто се постанова да бяга в Дубай, без значение дали е приключил приблизително обучение в Якоруда или висше в Харвард.

– – –

Другарите от Nexo са се изпокрили в Дубай, при Божков, Спецов, Едрев и компания, обаче тази заран в Народно събрание липсват и другарите Кирил, Асен и Настимир.
От новата Браила в емирствата хулят прокуратурата и органите на реда. Виновна била… корупцията.
В София часове наред чиновници на компанията бяха разпитвани и държани под ключ, без да могат да получат вниманието на кметицата Иванчева.
Слави Трифонов евентуално към този момент написа ария за връзката сред едните шарлатани и другите шарлатани.
Дотогава в правоверната преса ще продължим да виждаме рекламите на Nexo, интервютата на Настимир и въодушевените галактически колажи с нови и нови спасители.

 манолова, иванов, тошко, астронавти  манолова, иванов, тошко, астронавти

– – –

Винаги двама, винаги…
И по този начин незабелязано се върнахме във времената на мутрите, където побоите, обирите и убийствата се редуваха с фараони и пирамиди.
Единият от двамата на фотографията е превъртял 94 милиарда $ през пирамидата Nexo.
Другият взе участие в пирамидата Политическа партия, която натрупа милиарди вреди на България и върти милиарден оборот.

 нексо  нексо
Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР