ВиК – Шумен подмени помпения агрегат на дълбок сондаж „Пет

...
ВиК – Шумен подмени помпения агрегат на дълбок сондаж „Пет
Коментари Харесай

ВиК – Шумен подмени помпен агрегат на дълбок сондаж „Пет могили“

ВиК – Шумен подмени помпения елемент на бездънен сондаж „ Пет могили “, с което усъвършенства водоснадяването на селата Пет могили и Векиловци в община Никола Козлево. Дълбочината на оборудването е 267 метра, а тръбата, която свързва помпата и водопровода, е от стомана, с диаметър 109 мм, градивно разграничена на секции от по 6 метра, с цел да е допустимо обслужването на дълбокия сондаж.

„ Това е извънредно тежък ремонт заради огромната дълбочина на оборудването. Работата бе напълно изпълнена благодарение на кран с дълга стрела. Първо спуснахме помпата, а по-късно, благодарение на крана, спускахме и свързахме една по една обособените шест-метрови секции от тръбата, “ сподели Антон Стефанов, основен инженер на ВиК – Шумен. „ Екипът, управителен от Златин Ценков, работи извънредно професионално и се оправи в границите на плануваното време “, добави инж. Стефанов.

ВиК - Шумен работи в съдействие с общините и слага във фокуса на своята работа подобряването на ВиК услугите за своите клиенти като обръща особено внимание на дребните обитаеми места в обслужваната от сдружението област.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР