Вижте красотата на играта в почти десетминутното видео.Ако сте почитатели

...
Вижте красотата на играта в почти десетминутното видео.Ако сте почитатели
Коментари Харесай

Ново видео към Total War: Three Kingdoms

Вижте хубостта на играта в съвсем десетминутното видео.
Ако сте фенове на работа на Creative Assembly, то сигурно нямате самообладание да се докоснете до Total War: Three Kingdoms, най-новата игра от популярната поредност на Sega и CA. Тази седмица, студиото ни разреши да забележим повече от геймплея, синематиката, главните механики и други от достолепията на Three Kingdoms.

Що се отнася съответно до синематиките, то те тук ще са наподобява повече от други Total War игри, само че както сами може да видите, това напълно не е нещо негативно. А нощните борби наподобяват превъзходно!

Играта ще направи завой във връзка с други игри на CA. Отправяте се към Китай по време на Трите царства, тъмен интервал от историята на Древен Китай, в който междуособиците взимат връх – идеална среда за войнствената ви тактическа мисъл. А с изключение на, че ще ви предложи акуратно предаване на събитията, оръжията и костюмите, Creative Assembly сервира и различен режим, който ще е по-близък… да речем до „Тигър и дракон“ и всички тези кунг-фу филми, които толкоз ни кефеха като дребни – непобедими майстори на юмручната битка. които може да се оправят с цели армии, беловласи старци, подскачащи като 18-годишни младежи и изобщо играта ще предложи за всекиго по нещо.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР