Вижте какво заявиха старши треньорът на Академик Йордан Янков и

...
Вижте какво заявиха старши треньорът на Академик Йордан Янков и
Коментари Харесай

Академик: Малко не ни достигна да продължим към полуфиналите

Вижте какво обявиха старши треньорът на Академик Йордан Янков и баскетболистът Дайшон Найт след отпадането на четвъртфиналите в НБЛ с 1:2 победи от Балкан.

Йордан Янков - старши треньор на Академик

Тук в Ботевград постоянно е наслаждение да играеш пред такава аудитория. Може би не ни доближиха две притежания да победим или да играем продължения. Не ни доближи опит. Аз се гордея с характера и битката, които демонстрираха моя тим. Аз се надявам в идващите години младите ни състезатели да работят още и да им се дава късмет без значение дали са при нас или в различен тим. За мен разликата беше, че при 41:41 и двата тима не вкараха панер и тогава можехме да създадем по-голяма разлика в този миг. Тони се бори в действителност мъжки. Като цяло стрелбата ни куцаше и реших Тони да стреля повече. Не считам, че ние сме създали нещо, което не е феърплей. Редовният сезон беше изпълнен с много запаси. Имахме проблеми освен с гъстия календар, а и с контузени играчи. За мен беше значимо, че в най-важната част от сезона изиграхме най-силните си мачове и бяхме на крачка от това да продължим към полуфиналите.

Дайшон Найт - състезател на Академик

Днес беше мач на отбрана и двата тима играха доста добра отбрана. Те вкараха по-важните стрелби. Крис ни вкара значима тройка и нямаше време да върнем разликата. Аз бях съсредоточен напълно върху това, което става вътре в игрището и не ни повлия, че те бяха домакини. Нищо не знае какво ще се случи през идната година и не мога да кажа къде ще играя.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР