Вижте какЛевски най-накрая успя да прекъсне кошмарната си серия без

...
Вижте какЛевски най-накрая успя да прекъсне кошмарната си серия без
Коментари Харесай

Левски прекъсна негативната си серия след победа над Хебър


Вижте по какъв начин

Левски най-сетне съумя да прекъсне кошмарната си серия без победа в шампионата и надделя с 2:0 Хебър като посетител на стадион " Георги Бенковски " в мач от 22-я кръг на efbet Лига.

Срещата стартира с ранен жълт картон. Роберт Мазан влезе в краката на Ноа Сонко Сундберг и неотложно бе глобен от Георги Гинчев след едвам 6 минути игра. Минута по-късно Левски имаше искания за дузпа за игра с ръка на Георги Търтов след изстрел на Илиян Стефанов, само че 11-метров углавен удар не последва.

Нервите продължиха да господстват в началните минути и старши треньорът на домакините Владимир Манчев също бе глобен за искания към основния арбитър. Левски натисна и провежда няколко положителни офанзиви в идващите минути, а разумното се случи в 18-ата минута. Филип Кръстев изведе Рикардиньо, който бе изтърван от Камен Хаджиев и с прекрасен удар по земя в далечния десен ъгъл се разписа за 1:0 в интерес на " сините ".

Бразилският нападател имаше опция да удои задатъка на своя отбор единствено две минути по-късно, когато получи центриране отдясно от Андриан Краев и с глава насочи топката към вратата на Хебър, само че Петър Дебърлиев се намеси безпроблемно.

В 26-ата минута още веднъж Рикардиньо бе покрай гол, откакто получи подаване от сънародника си Уелтон отляво, само че ударът на нападателя бе блокиран. Левски продължи да е рисков посредством бразилското трио в предни позиции, като в 29-ата минута Уелтон насочи доста хубав удар в далечния ъгъл на Дебърлиев, само че стражът на домакините съумя да избие.

0:1 Рикардиньо 18
0:2 Рикардиньо 74

 
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР