Виждането на влага или черна мухъл, разпространяваща се в дома

...
Виждането на влага или черна мухъл, разпространяваща се в дома
Коментари Харесай

Купувачите възхищават покупката от Poundland за £1,50, която се отървава от мухъла за минути

Виждането на влага или черна плесен, разпространяваща се в дома ви, може да е обезпокоително, само че съгласно купувачите има бързо решение.

Когато водната пара във въздуха удари студени прозорци, тя образува водни капчици върху стъклото, което води до плесен. Течащите покриви и тръби могат в допълнение да усилят казуса и до момента в който мухълът е сложен за разчистване, той също може да бъде рисков за вашето здраве.

Почистващите артикули могат да бъдат скъпи и харченето нацяло положение за спрейове и скрубери е друго нежелано задължение върху кесията. Но в този момент почитателите на почистването се възхищават от на ниска цена артикул, който се продава в супермаркетите и оказва помощ да почистите всичко - от пералнята и градинските мебели до банята, когато се появи плесен.

Купувачите споделят, че Astonish Mold and Mildew Blaster оказва помощ отървете се от белезите в границите на 10 минути. Продуктът може да бъде закупен от Asda за £1,49. Sainsbury's също продават продукта за £1,50. Преди това продуктът беше коронован за п...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР