Виждаме как неонацизмът вдига глава в редица европейски страни, добави

...
Виждаме как неонацизмът вдига глава в редица европейски страни, добави
Коментари Харесай

Митрофанова: Наблюдаваме пренаписване на историята - aгресорите и жертвите си разменят местата

Виждаме по какъв начин неонацизмът подвига глава в редица европейски страни, добави съветският дипломат

„ Наблюдаваме невиждана в своя мащаб акция по пренаписването на историята. Агресорите и жертвите си разменят местата. И към този момент се оказва, че Съветският съюз e бил атакуван от сякаш мирната и безобидна Германия. "

Това съобщи съветският дипломат Елеонора Митрофанова пред Паметника на руската войска, където са се събрали и честващите Деня на успеха, и деятели за премахването на монумента.

„ Паметта за ужасите на нацизма, за проектите на Хитлер, за изтребване на цели страни и нации, за престъпността, за нацистката идеология се заличават в публичното схващане. Забранява се всичко, което би могло да опише истината “, сподели тя.

Митрофанова съобщи, че не е теоретичен урокът за недопустимостта на нацизма и всички форми на дискриминация съгласно принадлежността към избран народ.

" Виждаме по какъв начин неонацизмът подвига глава в редица европейски страни. Нашият заветен дълг пред хората, дали живота си в битката против хитлеристка Германия, а това е повече от 30 милиона души, е да не се допусне втората вълна на кафявата чума. Прекалено е висока цената, която сме платили преди 77 години ", сподели тя.

Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР