Виждам, че много хора се опитват да се упражняват върху

...
Виждам, че много хора се опитват да се упражняват върху
Коментари Харесай

Борисов: Абсолютно съвпадение е исканата смяна на външния министър в кабинета Главчев

Виждам, че доста хора се пробват да се упражняват върху нещо, което не схващат. Казах, че не утвърждавам външния министър на партийно заседание пред симпатизантите и членовете на ГЕРБ, които бяха гневни от назначенията в служебното държавно управление. Това съобщи пред публицисти в коридорите на Народното събрание водачът на ГЕРБ Бойко Борисов.

Майката на кмета на " Подуяне " от Политическа партия е министър в държавното управление на Главчев - в това сякаш правителство на ГЕРБ, сподели той.

Половината министри  в служебния кабинет са от Политическа партия и Демократична България. Като прибавим и митници и данъчните - какъв брой хора бяха изчегъртани, разяснява Борисов. 

От първия ден не съм склонен освен с външния министър, а и с доста други назначения. Абсолютно съвпадане е желаната промяна на външния министър, разкри водачът на ГЕРБ.

" Последните 9 месеца ГЕРБ е носел 1000% отговорност за външната политика на България посредством яркото лице Мария Габриел. Искам това, за което сме се борили да се продължи. За защитата също в този момент носим отговорност. "

" Философията на тази Конституция беше направена по този начин, че трите партии ГЕРБ-СДС, ПП-ДБ и Движение за права и свободи да носят отговорност откакто се реалокира тежестта от президента за избор на длъжностен кабинет. Нека сътрудниците Кирил Петков, Христо Иванов и Делян Пеевски да не се отмятат от отговорността от сътвореното. Аз го подкрепях. Това е отговорността. "

Бях там, когато Делян Пеевски предложи Христо Иванов за министър на правораздаването, той отхвърли и предложи Атанас Славов. И по-късно се случиха конституционните промени, каза Бойко Борисов. 

" Когато се избираха регулаторите, да вземем за пример Българска народна банка, Димитър Радев пристигна от МВФ и Съединени американски щати и го избрахме като утвърден специалист. И виждате, че няма рецензии към тях. Тогава Движение за права и свободи и Политическа партия предложиха ярки партийни кандидатури за Българска народна банка. Разпределиха си другите регулатори и за ГЕРБ остана Сметната палата. Президентът избра Главчев от всички регулатори - единственото останало за ГЕРБ. "

" Ако назначат Митов, ще кажем, че носим отговорност за външната политика. Ще подкрепим всичко за модернизацията на армията, това мога да кажа. "

" С Кирил Вътев имам доста положителни връзки и за тези смени нито желая да знам, нито знам. "

Ала-бала е това за Магнитски, в прелестни връзки съм с Вашингтон, завърши Бойко Борисов.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР