Виждах в себе си този двигател, който можеше да извади

...
Виждах в себе си този двигател, който можеше да извади
Коментари Харесай

Тачева: Някои групи не дадоха шанс на истинската реформа в правосъдието да се случи


„ Виждах в себе си този мотор, който можеше да извади напред това, което се повтаря във всички хрумвания за правосъдна промяна. Аз съм взела участие в правенето на конституционна промяна и знам по какъв начин това може да се реализира “, сподели Миглена Тачева, която беше препоръчана за заместител министър-председател по публичен ред и сигурност и министър на правораздаването в кабинета „ Габровски “.

Днес кабинетът на не събра поддръжка от болшинството в пленарната зала. Тачева сподели, че отчаяние е мощна дума, само че съгласно нея „ се пропусна един от вероятните конституционно уредени шансове за българските жители “.

Тя сподели, че е осведомена с концепциите на Демократична България, и за осъществяване на правосъдна промяна. По думите й някои от тях не са дали късмет на същинската промяна в правораздаването да се случи.

„ Една задявка към господин, с цел да разведря ситуацията от днешния ден. Някъде прочетох, че неговият юридически стаж бил по правене на правосъдна промяна. Имаше късмет да стартира с същински юридически стаж. Пожелавам на всички светли празници и бъдете здрави “, сподели още Миглена Тачева.

„ Снощи гледах следващ печален репортаж за господин, обичай и ограбен. За българския жител е значимо да създадем заслужено качествено правораздаване в рационален период, а освен да прокламираме слоган „ правосъдна промяна “, добави тя.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР