Виж, приятелю, ти си горе-долу на моите години. Станал си

...
Виж, приятелю, ти си горе-долу на моите години. Станал си
Коментари Харесай

Хазарта пак захапа Ангелов: Всички хора са приоритет и ние зависим един от друг

„ Виж, приятелю, ти си почти на моите години. Станал си професор по медицина - това приказва за доста висок разсъдък, определен си за министър, което обезсмисля предходното. Не мога да приема човек на толкоз високо равнище да каже, че някой не е приоритет. Всички хора са приоритет и ние подвластен един от различен. Преди време един човек беше решил, че евреите не са приоритет. От тогава мина доста време, методите да са се трансформирали, само че крайният резултат е еднакъв ". Това съобщи в ефира на бТВ рап изпълнителят Ицо Хазарта. Думите му са коментар на негова обява, отправена към здравния министър Костадин Ангелов. 
„ Към хората, които насочат укор към мен, че не съм изключително способен, бих споделил, че в настоящето държавно управление министърът на екологията е добър танцьор, министърът на енергетиката е добър счетоводител, а министър-председателят е телохранител на предходния министър-председател. Във всяка една специалност може да има хора, които са на висок пост, тъй като са вземали положителни решения в верния миг “.
Направи ми усещане, че хората от заведенията задават един въпрос: " Забранено ни е да работим, добре, кажете ни при какви условия вероятно бихме имали опция да работим още веднъж? ". На този въпрос нормално отговорът на властта и на обществото е: " Стига сте ревали, има по-важни от вас ". Създава се въодушевление е обществото, че към този момент е безсрамно да питаш даже. Никой не подценява вируса, той е доста рисков, стават огромни бели, само че това не значи да не питаме, добави Ицо Хазарта.

 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР