виж галерията Председателят на Международната полицейска асоциация на секцията от Бургас

...
виж галерията
Председателят на Международната полицейска асоциация на секцията от Бургас
Коментари Харесай

Похвално! Павлин Ковачев спечели тенис топка с автограф на Джковоич, помагайки на сираче

виж галерията Председателят на Международната полицейска асоциация на секцията от Бургас Павлин Ковачев завоюва на търг огромна тенис топка с подпис на легендата и любим на цяла Сърбия Новак Джокович, научи Burgas24.bg.
Това се случи на обичайна благотворителна вечер, която се организира на 9-и декември в сръбския град Пирот. Целта на мероприятието, инициирано от Международната полицейска асоциация район Пирот с ръководител Зоран Стойчев, бе да се съберат средства за детенце на служител на реда, останало кръгло сираче.
На благотворителната вечер участваха към 200 сегашни и някогашни чиновници на силовите министерства от Република Сърбия, Република Македония, Република Босна и Херцеговина и Република България. Освен представителите от Видин и Враца в филантропичната вечер участваха и чиновници от Бургас водени от ръководителя на Международната полицейска асоциация на секцията от морския град Павлин Ковачев. 
Всеки един от присъстващите се включи с парична помощ за идеята с разиграла се лотария, само че кулминационната точка настъпи когато Павлин Ковачев завоюва на търг огромна тенис топка с подпис Джокович и групата от Бургас обра овациите на присъстващите им сътрудници.
"За мен, както и за останалите сътрудници е чест, че участвахме в тази прелестна самодейност и подпомогнахме на детето преди коледните празници, а ние ги чакаме на нашия обичаен Благотворителен футболен шампионат през май 2018 г на който те са неизменими участници наред с сътрудниците от Видин ", сподели за Burgas24.bg Павлин Ковачев.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР