виж галерията Пълни откачалки атакуват Шоуто на Слави. Дългия направи кастинг

...
виж галерията
Пълни откачалки атакуват Шоуто на Слави. Дългия направи кастинг
Коментари Харесай

Слави Трифонов: Откачалки и некадърници искат в шоуто ми!

виж галерията Пълни откачалки нападат " Шоуто на Слави ". Дългия направи кастинг в търсене на заместител на артиста Тодор Башиянов. Той бе назначен на работа на мястото на напусналия Виктор Калев, само че по този начин и не съумя да грабне сърцето на шоумена, както го направи предшественикът му. Публична загадка е, че Слави Трифонов непрестанно му търсел цаката и го упреквал за всички гафове на шоуто и слаби скечове. Тодор Башиянов изкара в шоуто пет години и най-сетне Слави го уволни. Той напусна през юли в края на сезона. 

Но търсенето му на заместител претърпя цялостен неуспех. Вчера Би Ти Ви излъчи първия ден от кастингите. Комисията бе в състав на Слави Трифонов, Иво Сиромахов, Евгени Димитров и Филип Станев. Пред тях се изреждаха претенденти с голямо самочувствие, само че без капка гений. Обявата, че шоуто търси артист, течеше от седмици, само че резултатът се оказа жалък. Претенденти за стола на Башиянов бяха таксиметров водач, чиновник в прът център, келнер и още несъответствуващи и некадърни люде.

Повечето от претенденти за заместници на Тодор Башиянов бяха надалеч от актьорското майсторство и единствено един бе приключил ВИТИЗ. Липсваха познати имена в артистичния свят, което сподели, че никой не ще да работи под командата на учиндолеца. Въпреки че изискванията са примамливи, тъй като те ще разделят една сцена с Мариан Бачев, Иво Сиромахов и Краси Радков, никой прочут не се яви на прослушването.

Интересното е, че в кастигна участваха и деца. Което подсказва, че с изключение на за стола на Тодор Башиянов, Слави търси заместител и за местото на детето знамение Крисия. Малкият гений от Разград пък го напусна предходната година и към този момент е ученичка в музикалното учебно заведение " Любомир Пипков " в столицата, написа " Разкрития ".
Източник: blagoevgrad24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР