Виетнамският автомобилен производител VinFast обяви, че след премиерното си участие

...
Виетнамският автомобилен производител VinFast обяви, че след премиерното си участие
Коментари Харесай

VinFast с участие и на най-голямото изложение за потребителска електроника в света

Виетнамският авто производител VinFast разгласи, че след премиерното си присъединяване на интернационалното ревю в Лос Анджелис, компанията ще участва публично и на най-голямото събитие в света на потребителската електроника- CES 2022 в Лас Вегас, което ще се организира от пети до осми януари.

По време на CES 2022, VinFast ще показва своята цялостна 100% електрическа гама модели, с оферти от A, B, C, D и E сегментите, като в първите три групи колите ще бъдат премиерни. Другите две коли ще бъдат дебютиралите по време на салона в Лос Анджелис VF e35 и VF e36.

От VinFast споделят, че колите, които ще бъдат показани на CES 2022 ще бъдат оборудвани с редица системи за асистиране на ръководството и повишение на дейната сигурност, включително система за следване на пътното платно, предизвестие при заплаха от удар с движещо или спряло транспортно средство начело, самостоятелно паркиране, гласов и виртуален помощник и други.

По време на софтуерното ревю VinFast ще показа и няколко свои лични разработки в региона на сигурността и се чака да разгласи спомагателна информация за първия си цех за батерийни детайли за електрически автомобили.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР